Publicitat
Comunicació · 4 de Setembre de 2013. 17:50h.

Toni Albà, a Merche Negro: "colonitzadora"

L'actor de TV3 discuteix amb la periodista: "que Catalunya sigui el teu poble depén de la teva actitud"

Toni Albà, a Merche Negro: "colonitzadora"

Toni Albà

L'actor Toni Albà ha discutit a twitter amb la periodista Merche Negro, que ha escrit un article a El Periódico on, tot i defensar el dret a la independència, titlla de "feixisme" comportaments com el de Joel Joan, Vicent Partal o el propi Albà.

Albà ha replicat insinuant que Negro és rància i nazi. "A mi no m'agrada la teva 'ignoRRància' ni l'adoctrinament que en fas"; "Parlant de feixisme: et falta un altre llamp a l'avatar i tindràs la doble 'S'", li ha etzibat.

Negro, per la seva banda, ha replicat que "em sembla perfecte, però fer atacs personals, francament, em fa mandra". Tot i això, Albà ha insistit que "cada mentida i falsedat contra el meu poble és un atac personal".

La periodista ha contestat que "també és el meu poble", però Albà ha afirmat que "que sigui el teu poble depèn només de la teva actitud. Pregunta-ho a la majoria". "Dir-te colonitzadora no és un insult: defineix la teva condició existencial", ha sentenciat.

Negro, per la seva banda, ha indicat "que Catalunya sigui el meu poble depèn de mi i no de tu Toni, per sort. Ho deixo aquí". També s'ha incorporat a la conversa el dirigent d'ERC, Oriol Amorós, que ha recordat a la periodista  que "la UE recomana no fer un ús banal del terme feixisme. Crec Merche que aquí hauries de corregir".

La periodista ha argumentat que "ho vaig pensar molt, però crec que és així". Finalment ha agraït a Amorós "dialogar enlloc d'insultar. S'agraeix".

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#52 Santiago, Mataró, 06/09/2013 - 18:48

Aquí la única colonia que hay es Gibraltar y la que se ponen el común de los mortales como parte de la higiene corporal humana, cosa que este cerdo no conoce ni conocerá nunca.
Es una pena que la profesión de payaso quede manchada por personajes de esta calaña.

#51 spanish, Madrid, 06/09/2013 - 06:13

Toni coi t´has quedat callat amb la reculada de Mas .....es un colonitzador ? jajjajajajajajjajajajajajajajajajajajajajjaja

#50 zampador, Valladolid, 06/09/2013 - 00:10

Toni Alba es una anecdota, lo que no lo es son los partidos "democráticos" que le prestan microfonos.

#49 núria, lleida, 05/09/2013 - 15:56

Jo sóc catalana i independentista però que el Toni no em compti dins del q ell anomena el "seu poble" pq em fa vergonya tot el q diu. Estic d'acord amb moltes coses q diu la periodista. A mi no em representen tota aquedta trepa de talibans. Vergonya!!!

#48 mangaloo, wisconsin, 05/09/2013 - 14:31

Pero si este payaso,no hubiera salido en la television pagada por todos, no seria nada.Ha tenido publicidad gratis, todo porque salia imitando al rey.Es un actor de lo mas mediocre q he visto. Bueno podria ir a las fiestas de los pueblos y ganarse unas perrillas haciendo el mono delante de los crio