Publicitat
Comunicació · 27 de Juliol de 2012. 12:30h.

Toni Albà s'alegra de la mort del "gran fill de puta" de Peces-Barba

L'actor titlla Albert Rivera de "demagog de merda" i considera Espanya "el prostíbul més gran del món"

Toni Albà s'alegra de la mort del "gran fill de puta" de Peces-Barba

Una de les piulades

L'actor de TV3, Toni Albà, ha tingut una picabaralla a twitter amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, i li ha dit "demagog de merda". El dirigent de C's ha penjat un article que no ha agradat a l'actor, que li ho ha fet saber a través de la xarxa social.

Albà considera que "aquesta és la demagògia d'un polític nacionalista espanyol al qual estic obligat a pagar el sou". Aquestes paraules han provocat la reacció de seguidors de Ciutadans, que bàsicament l'acusen de ser un actor "subvencionat".

"Però si vius de la mamella!", li retreuen. "De la de ta mare?", replica Albà, que considera que "la vostra demagògia diària sí que és de mala educació". Albà també admet alegrar-se de la mort de Gregorio Peces-Barba, a qui defineix com "un gran fill de puta que s'alegrava dels bombardejos de Barcelona".

Quan li demanen "una mica de respecte per als morts", l'actor contesta que "m'hi cago, hehehe". Albà també ironitza amb una noia que el replica i li diu que "no tens ni idea de francès. En tot cas no de parlar-lo". A un altre usuari de Twitter el titlla de "cadellet de l'invasor". També defineix l'Estat espanyol com "el prostíbul més gran del món".

Toni Albà

Publicitat
Publicitat

183 Comentaris

Publicitat
#129 Indignada, Barcelona, 17/05/2019 - 15:54

Ja tens raó ja Toni Alba , un país de lladres i pistolers. La democràcia i la honestedat se la passan pel forro. Ells a la poltrona, passi el que passi i n'hi haurà de rucs que pagarem el pato...

#128 Neferu, Barcelona, 23/03/2019 - 12:16

El mayor desprecio que se le podría hacer a este infame, miserable y vividor de impuestos Toni Albá, es ignorarlo, no hablar de él ni ver ninguno de sus infestos programas. ¿Hasta cuando vamos a consentir pagar una TV que nos insulta día sí y día también?

#126 Tabarnés puro, Barcino, 17/10/2018 - 14:54

El Antoñito Álvarez es escoria humana. Nada que añadir.

#125 Rafkij, Barcelona (España), 26/01/2014 - 21:40

Es patético el tipo éste, ¡qué cataluña tenemos... y la que viene!

#124 Norbert, Girona, 04/08/2013 - 09:11

Molt bé, Toni Albá. L'espanyolisme ranci ple de tics FRANQUISTES, que lladruqueigi tant com vulgui, que se'ls està ACABANT la festa. Quan no ens puguin explotar i hagin de treballar no tindran tan de temps de venir a fer el TITELLA a aquest forum.