Publicitat
Comunicació · 17 d'Agost de 2013. 12:47h.

Toni Bolaño: "La Diada no serà més la festa nacional de Catalunya"

Acusa l'ANC d'"apropiar-se" de les festes majors amb "tota la seva parafernàlia d'estelades i cadenes humanes"

Toni Bolaño: "La Diada no serà més la festa nacional de Catalunya"

Toni Bolaño

L'excap de premsa de Montilla i periodista, Toni Bolaño, ha assegurat que "la Diada no serà més la festa nacional de Catalunya" a causa de "l'apropiació per part dels independentistes". "En aquest sectarisme cal emmarcar la cadena humana que, en si mateixa, s'ha convertit en el símbol de l'apropiació", manifesta.

En un article a La Razón, exposa que "serà la festa dels separatistes" i adverteix els qui "pensen que serà la festa de tots": "Que no es sorprenguin si són insultats i xiulats, o si reben amenaces, o si han d'aguantar algun empenta, per no combregar amb els postulats dels que s'arroguen com 'els nous propietaris' de la festa de tots".

D'altra banda, Bolaño acusa l'ANC d'"apropiar-se" de les festes majors per convertir-les "en un altaveu de les seves reivindicacions". En aquest sentit, apunta que "l'Assemblea Nacional Catalana està entossudida a fer seves les festes populars per reivindicar la independència de Catalunya. No els hi importa la fractura social. Al contrari, no tenen cap embut en prendre el control de manera sectària del acerb popular".

"Estan tan preocupats en passar amb nota els 400 quilòmetres de cadena humana que tenen preparada per al 11 de setembre que no reparen en estratagemes i s'han apropiat de les festes majors amb tota la seva parafernàlia d'estelades i cadenes humanes", conclou.

Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#61 Marti RIBE CRAYWINCKEL, Sant Cugat del Vallès /Vallès Occidental, 28/07/2014 - 11:37

El Sr. Bolaño deu tindre algún problema. ¿Potser li ve de petit ? ¿Algun trauma familiar? ¡Dificultats d´aprenentatge? ¿Fill ùnic? ¿Problemes de identitat? ¿Alguna malaltìa....? . Que se ho faigi mirar. Ho sento De veritat.

#60 Marti RIBÈ CRAYWINCKEL, Sant Cugat del Vallès /Vallès Occidental, 28/07/2014 - 11:32

¿Aquest señor, es un dir, d´on s´ha escapat? ¿Qué s´avergonyeix de dir que es Nacionalista español ?. ESCOLTI, tot el meu respecte, eh !!Cadasqu es el que vol ser NO, el que altres, com vostè, volen que sigui i, el pensament es lliure.

#59 Jordi Català, Barcelona, 21/08/2013 - 10:54

Es una lástima que nadie le explicara al Bolaño que pasó el 11 de septiembre de 1714... Todavía tiene tiempo de estudiar y apuntárselo en esas libretitas que siempre lleva encima...

#58 joan, barcelona, 21/08/2013 - 09:54

partit socialista de catalunya, quina gracia.

#57 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 19/08/2013 - 04:28

Sabeu que li molesta de veritat al Socialista , que en un acta Independentista hi pogui haber moltes persones molts catalans . Y en canvi amb un acta socialista no hi baixi ningu aixo els molesta