Publicitat
Comunicació · 1 de Març de 2011. 22:08h.

Toni Clapés omple el Liceu

'Versió RAC-1' celebra el programa 3.000 davant 2.000 persones

Toni Clapés omple el Liceu

Toni Clapés, amb La terremoto de Alcorcón, durant l'actuació al Liceu

Toni Clapés, director i conductor del Versió RAC1, ha celebrat l'emissió número 3.000 del seu programa, amb una edició des del Gran Teatre del Liceu. Amb tot el seu equip i col·laboradors ha presentat un programa especial davant de més de 2.000 oients convidats a la festa.

Amb els Premis Gat Negre presidits pel Sr. Marcel·lí i el Sr. Vicenç Martí com a fil conductor del programa, Toni Clapés ha muntat un festival d'actuacions amb convidats com Anthony Blake, Gossos, Pastora, Delafé y Las Flores Azules, La Nova Trinca, Reugenio, La Terremoto de Alcorcón, Josmar, Elsa Benaquel & El Blues Que Diu o Xavier Sardà i el seu saxo.

Alguns dels moments més aplaudits pel públic del Liceu han estat les imitacions de molts dels personatges i habituals del programa, com ara Iniesta, Jordi González, Pep Guardiola o Carlos Sainz, i les prediccions del Mago Félix, les intervencions dels Guasch&Guasch, el Sr.Canyelles, el Sr. Bohigas, en Quim Monzó i en Pep Plaza.

L'espectacle ha començat amb l'actuació de la Montserrat Caballé del Versió, ha continuat amb Toni Clapés ballant a l'escenari amb La Terremoto de Alcorcón. Una versió de la cançó 'Amics per sempre' adaptada a la celebració i cantada pel mestre Carrasses del Versió ha posat punt final a la tarda.

El Liceu ple de gom a gom

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fermí Frapat, Progrelàndia de Baix, 02/03/2011 - 17:09

És un gran programa. Saben fer humor quan toca i bones enrevistes quan toca. No defugen temes "no comercials", com ara economia o història i no cauen en el pamfletisme demagògic-progre habitual.