Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2011. 18:26h.

Toni Clapés sobre l'autovia del Mediterrani: "té nassos"

"Amb el que costa una autovia d'aquestes característiques que la tinguem tallada fa dos anys"

Toni Clapés sobre l'autovia del Mediterrani: "té nassos"

Un camió circula per l'únic carril vàlid de l'Autovia del Mediterrani

El periodista Toni Clapés s'ha fet ressò de la notícia publica per e-notícies sobre el tram de l'autovia del Mediterrani que porta dos anys fora de servei per problemes de desprendiments, poc després de la seva inauguració.

En el seu programa Versió RAC1, Clapés ha qualificat de "denúncia fantàstica" la informació i ha afegit que "te nassos amb el que costa una autovia d'aquestes característiques que la tinguem tallada fa dos anys perquè encara s'ha de licitar qui farà l'obres d'arreglar l'esllavisament".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Jep, Ripollet, 30/06/2011 - 08:46

El mal de sempre, licitar unes obres per refer el que s'ha fet malament. L'autovia la va fer una empresa determinada, doncs aquesta empresa li toca arreglar el que no ha fet be i, com es natural i de sentit comú, la feina ja la va cobrar en el seu dia, ara no cal tornar a pagar.

#5 alroes, Barcelona, 30/06/2011 - 08:15

que voleu que us digui: en aquest cas de les autovies a CAT, també hi veig el poder a l'ombra de la Caixa o de gent com l'Alemany, propietaris de les AP,s ;no els interessa que n'hi hagi autovies gratuites

#4 Jordi Planas Manzano, Tarragona, 30/06/2011 - 08:00

I estranyament ningú no diu res de que entre Tarragona i Barcelona no tinguem autovia... raro... raro... raro...

#3 pepe, andorra, 30/06/2011 - 00:32

si hay algun tramo de peaje, quizas ahi este la respuesta. Pq lo de los desprendimientos no me lo creo ya q pueden derivar acciones legales por parte de la administración contra la constructora. Supongo q los mil millones para arreglar los desperfectos esos, saldran del bolsillo de la constructora..

#2 Jordi, Barcelona, 30/06/2011 - 00:07

La qüestió és que l'autovia va a parar a la rotonda d'accès a l'AP-7 a l'alçada d'Hospitalet de l'Infant. Potser per això encara està tallada... Per cert l'enllaç de l'autovia A-2 amb l'autopista AP-7 a l'açada del Papiol encara està aturat, com també va denunciar e-notícies!