Publicitat
Comunicació · 8 de Febrer de 2020. 10:00h.

Toni Soler cau del pedestal

Crítiques indepes per ficar-se amb la cara del president

Independentistes han criticat el presentador del programa de l'Està Passant, Toni Soler, per ficar-se amb la cara del president de la Generalitat. Quim Torra, en l'edició d'aquest dijous coincidint amb la trobada amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, al Palau. "Si d'alguna cosa no es pot acusar Torra és d'alimentar expectatives. Fixeu-vos amb la seva cara d'avui", diu el periodista.

El exregidor d'ERC per Barcelona, Agustí Soler, ha recordat que aquesta setmana han operat l'esposa de Torra de càncer i en un tuit ha exposat que la "cara de preocupació del president és aprofitada per Toni Soler per fer un dels esquetxos més repugnants i poca-soltes de la història del Polònia". "Fins on arribarem?", es pregunta. Soler li ha contestat el comentari i li ha preguntat: "Com goses dir que faig broma d'una malalta de càncer? I per motius polítics?". "Te n'hauries de donar vergonya. Ets fastigós", li ha dit.

Aleshores l'exregidor republicà ha defensat que "3000 tuitaires pensen el mateix que jo" i ha retret al presentador que "la supèrbia se't menja" i li ha preguntat quant cobra "per ridiculitzar el president". "Potser que te'n vagis a viure a Madrid que allà t'aplaudiran els teus gags repugnants", li ha recomanat. "Ets repugnant. Adéu!", li ha replicat el presentador".

Toni Soler ha qualificat un altre usuari de Twitter de ser "fastigós" per retreure-li que faci "befa d'un familiar d'una víctima de càncer" i li acusar-lo que vulgui "quedar bé amb qui mana". "Tot ho fas per motius polítics", li ha respost el presentador.

Altres independentistes també s'han sumat a les crítiques contra el presentador del programa TV3 i, per exemple, l'han tractat de "partidista", "personatge tòxic" i "impresentable". També l'han acusat de "pagar els favors d'ERC des del caler públic de TV3".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#29 Jordi br, L'h, 09/02/2020 - 20:47

Toni Soler ha determinado sempre parodia de tothom, absolutament tothom; quiero no Ho entengui es q s'ha mira amb la bufanda del seu partit posada

#27 Ara ho veuen?, Figueres, 09/02/2020 - 14:23

Només se n'adonen del nivell del personatge quan els toca beure del seu propi verí. Ara a posar el crit al cel. Diu molt de seguidors i ex-seguidors

#26 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 09/02/2020 - 13:33

Pues a mí me gustan las caras que pone Torra. Me río mirándolas. Son caras esteladas, como las de sus devotos. Caras que brillan el el cielo catalán, a pesar del aumento de la nubosidad y de los truenos junquerosos.

#25 Lluis Gibernau, Girona, 09/02/2020 - 11:35

Jua jua ,,, el que es cert, es que Toni Soler se li enfot tot, el que no sap es que tota la tropa inde, necesita estar en permament discusio amb el que sigui, i ell forma part d'això.

Segurament ho va fer per enfotres del president sabent evidentment lo de la seva dona, pero la falta de sensibilitat supera les formes.

Res de nou !!

#24 Lleonard Garcia Solà, Girona, 09/02/2020 - 11:02

Comparteixo les crítiques contra el mediàtic Toni Soler. No es prou defensa dir que 'no es burla d'una persona amb càncer', ho fa del seu entorn intim i emocional, que vè a ser el mateix. No ès el igual fotre's dels politics d'un pais normal (com ho feien a "Sí ministre") que dels d'un pais amb presos i exiliats per complir amb els elec

#24.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/02/2020 - 11:19

Habláis como los miembros de lo que sois: una secta.