Publicitat
Comunicació · 14 de Gener de 2012. 10:44h.

Toni Soler compara els Mossos amb els grisos

"Fan el paper de braç executor de la caverna espanyolista", per deixar d'usar el català

Toni Soler compara els Mossos amb els grisos

Toni Soler, en una foto d'arxiu

El periodista Toni Soler ha comparat els Mossos, que s'han passat al castellà per protestar contra les retallades, amb els grisos, la policia de la dictadura franquista. En un article al diari Ara titulat Com els grisos, Soler ha assenyalat que "aquests Mossos, siguin molts o pocs, fan el paper de braç executor de la caverna espanyolista". "Com feien els grisos, ni més ni menys", ha afegit.

Segons el periodista, "suposo que els Mossos d'Esquadra que han decidit protestar parlant en castellà ja saben que aquesta mesura perjudica més els ciutadans que el Govern, però això no té res d'especial".

"El que és rellevant és que certs sindicats de la nostra policia -nostra, votem el que votem- facin ús d'una tàctica clarament ideològica, que només s'explica perquè el govern català està en mans de CiU i 'li molesta el tema de la llengua', en paraules del seu lúcid portaveu", ha remarcat.

Per a Soler, "òbviament la policia té drets laborals, però no pot caure en actituds tan irresponsables. Suposo que no és casual que això passi quan certa premsa madrilenya acusa la Generalitat de gastar més en identitat que en polítiques socials", ha indicat.

Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#32 Oriol2, BCN, 16/01/2012 - 16:06

També vas dir-ho quan els Mossos apallissaven manifestants asseguts a terra? En qualsevol cas, la protesta aquesta dels Mossos és esperpèntica. També he de dir que són molt ingenus si creuen que aíxí aconseguiran alguna cosa.

#31 maria, barcelona, 16/01/2012 - 10:01

Pot ser si han decidit parlar espanyol, és perquè amb els polítics que tenim no som res més que espanyols i pot ser és el que han intentat demostrar. No exiteix la Generalitat, és una delegació del govern d'Espanya i ho serà mentre el President de la Generalitat no vulgui ser el president d'un país,

#30 Joan, BCN (Gràcia), 16/01/2012 - 07:44

TONI SOLER, FES UNA DONACIÓ DELS TEUS MOLTÍSSIMS CALERS, QUE REPS DE TV3 PER LA TEVA PRODUCTORA, A LA CAUSA, I DEIXA'T DE FER DE POLITIC...

#29 Frank, Berga, 15/01/2012 - 20:47

Pero hombre Toni tu odio españolista te nubla la vista ellos hacen esto para tocar los boliches a la Generalitat porque les estan tocando el bolsillo y cuando a uno le toca el bolsillo hace lo que haga falta y si hay que hablar castellano para parar esto pues lo hacen.

#28 penoso, soler, 15/01/2012 - 09:18

Anda Toni, vete a que tu productora haga un programa de humor para tontitos, en el que se te imite a ti mismo, y véndeselo a TV3, que te paga con el dinero de todos los catalanes, aunque eso suponga cerrar algún laboratorio.