Publicitat
Comunicació · 4 de Juny de 2017. 09:46h.

Toni Soler compara Germà Gordó amb "una bomba de rellotgeria"

El periodista insinua que fa "una mena de xantatge"

Toni Soler compara Germà Gordó amb "una bomba de rellotgeria"

Article de Toni Soler

El periodista Toni Soler ha comparat l'exconseller de Justícia, Germà Gordó, amb "una bomba de rellotgeria" i, en el seu article a l'Ara, exposa que "les males llengües diuen que Gordó practicava amb Mas una mena de xantatge, no sé si de l'emocional o de l'altre".

"Encara que això sigui mentida -exposa- costa molt d'entendre que, en un moment decisiu per al país, i amb els judicis del cas Palau i del 3% a la cantonada, l'exgerent de CDC en els anys gloriosos s'assegués a l'escó, convertit en una bomba de rellotgeria".

Soler, en aquest sentit, afegeix que "més encara quan es va saber que Fernández Díaz i De Alfonso el consideraven el recanvi ideal per substituir Artur Mas i apartar CDC del sobiranisme" i considera que "a part del mateix Gordó, altra gent haurà d'explicar com ha anat tot això, per què la continuïtat de l'exconseller de Justícia era innegociable per a la vella guàrdia de CDC".

L'articulista creu que "és mal moment per a una crisi interna a Junts pel Sí, però encara seria pitjor que l'enèsim episodi del culebró del 3% es tanqués en fals, amb tebior i amb la sensació que la renovació de l'antiga CDC és només una operació cosmètica".

Finalment, Toni Soler sentencia que "no seria just per al PDECAT, però encara ho seria menys per a ERC, Junts pel Sí i la CUP, que no tenen cap obligació de carregar motxilles alienes".

14 Comentaris

Publicitat
#15 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 04/06/2017 - 14:38

"Pujol pide movilizaciones para hacer frente a la amenaza del Estado"

El Triangle 26-5-2017

Sense Convergencia no hi ha independencia bramava l´Arturu amenaçant al seus fillols de la CUP.

Que pensaria la espavilada ciutadania catalana si la Ndrangheta exigis la independencia de Calabria o la Camorra la de Napols ?

#14 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 04/06/2017 - 14:28

"El inconveniente de la mentira y del engaño es que su eficacia se basa por completo en que el embustero tenga una nocion clara de la verdad que desea ocultar"

Hannah Arendt.

#10 Pepet, Sabadell, 04/06/2017 - 12:44

Doncs si, senyor Toni, ERC i la CUP han de carregar amb les motxilles del PDECAT, perquè formen part d'aquest Govern que patim. Que parli en Gordó, a veure si anem entenent com ens han robat durant tants anys!

#8 Teniente Dimitri, BCN, 04/06/2017 - 12:05

No será Toni que si canta se puede acabar el chollo de la teta de todos los que viven del pruses. medios de comunicación, tertulianos, enchufados en la administración, subvencionados de toda forma y clase. etc, etc, etc.
¡Anda, Toni!¡ Si tu encajas en todas!.

#7 Parlem clar, Girona, 04/06/2017 - 11:44

" Gordó practicava amb Mas una mena de xantatge.."El llepasubvens Soler comença la campanya per demonitzar UNICAMENT a Gordó,,..el mateix que van fer amb Millet. Els altres eran tots uns angelets pobrissons...hahahahaha.. Ayyyy Soler! hahahahaa