Publicitat
Comunicació · 7 de Novembre de 2019. 13:37h.

Toni Soler creu ara un "error" comparar Mossos amb gossos

"No em fa cap il·lusió haver d'assumir problemes legals"

Toni Soler creu ara un "error" comparar Mossos amb gossos

Toni Soler, presentador i director del programa de TV3 'Està Passant', ha dit que el gag que comparava Mossos amb gossos "em sap greu perquè va ser un error" i en declaracions a El món a Rac-1 ha al·legat que "al guió no ho vaig veure i després en directe vaig pensar que ens havíem passat i em vaig disculpar".

Tanmateix, Soler assenyala que "és un error producte d'un estat d'ànim arran de les actuacions policials i per això ningú ha demanat perdó". D'altra banda, afirma que no pensa disculpar-se pel gag de 'Poli Band' al Polònia perquè "és una paròdia molt divertida" i ha subratllat que "no entenc el motiu de la denúncia".

El productor del Polònia assegura que "no em fa cap il·lusió haver d'assumir problemes legals" i espera que "no tingui recorregut". No volem ser màrtirs de cap causa", ha sentenciat. També ha dit que "mai he pensat a tirar la tovallola. Crec que el Polònia és un bé per a TV3".

Finalment, ha apuntat que la denúncia "forma part d'una estratègia d''acoso y derribo' contra TV3". "Atacar el Polònia és una manera d'atacar TV3 i, per tant, segur que ara no tiro la tovallola, per no complaure els que voldrien veure TV3 convertida en una tele marginal", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#26 Marti, Palamos, 08/11/2019 - 10:44

40 anys de nacionalisme conservador i missaire utilitzant les institucions i el diner públic amb mentides històriques, polítiques i econòmiques per generar rebuig i odi contra espanya, i el que més fàstic em fot es gent com tú que us heu fet milionaris....tú Si que ets un gos llepaculs i llepasubvencions

#25 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 07/11/2019 - 23:40

75.000.000 por insultar, menospreciar, sembrar odio, calumniar, destruir la sociedad, adoctrinar,...

No está nada mal para estar oprimido bajo la bota de la dictadura española

#24 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/11/2019 - 23:27

hace ya mucho que con el Separatonia sólo se parten los separatistas, que les va el humor xenófobo e hispanófobo. El resto, los que somos objetos de sus burlas, nos partiremos cuando don millonetis Soler le emita sus programas a las hormigas. Que todo llegará.

#23 Mossos i gossos, Barcelona, 07/11/2019 - 21:47

Per fer humor Intel.ligent s'ha de tenir molt clara la frontera tan fina existent entre la la llibertat d'expressió i la ètica. Si és traspassada el resultat és un "humor" barroer, matusser i en el pitjor dels casos malintencionat.

#22 Fer, BCN, 07/11/2019 - 21:41

Vayamos por partes, alguien que proviene de una familia en la que el padre (DEP), trabajador de banca y destinado por toda Catalunya, cada vez que nacia un hijo, volvian a Figueras para que la prole naciera allí, ya te lo dice todo