Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2019. 10:52h.

Toni Soler creu que l'Exèrcit aprofita l'incendi per "fer espanyolisme"

El presentador de TV3 també critica la "resposta ridícula" de Miquel Buch

Toni Soler creu que l'Exèrcit aprofita l'incendi per "fer espanyolisme"

El productor audiovisual i presentador de TV3, Toni Soler, considera que l'Exèrcit aprofita l'incendi de la Ribera d'Ebre "per fer espanyolisme". Així ho ha dit en un tuit on critica les paraules del conseller de l'Interior, Miquel Buch, sobre la participació de la Unitat Militar d'Emergències (UME) en l'extinció del foc.

Soler ha compartit un tuit del secretari de comunicació del PSC Nou Barris, Sergi Vargas, que critica el Govern després que Buch menystingués l'ajuda de l'Exèrcit. Vargas creu que l'Executiu "viu en una realitat paral·lela" i es pregunta si "de veritat ens mereixem un govern que fa vergonya dia sí, dia també".

"Resposta ridícula a un intent pervers de fer espanyolisme a través del foc", ha sentenciat Toni Soler sobre les paraules del titular d'Interior. El conseller va manifestar que "quan un país té un foc i s'expandeix, ens ajudem mútuament amb els veïns". Si estiguéssim a l'Empordà, ho faria França, però ara estem al costat de l'Estat espanyol" va afegir Miquel Buch sobre la col·laboració de la UME.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#65 Alien, Saturn, 25/07/2021 - 23:30

Covards de merda.

#64 Alien, Saturn, 25/07/2021 - 23:29

Fas veure que tens humor però estàs carregat d'odi. Fots pena. Tots els que carregueu contra Espanya i els militars que es juguen la vida per apagar focs mentre vosaltres us rasqueu la panxa i us fumeu puros amb els euros que heu trincat del procés sou uns desgraciats i uns miserables.

#62 Jvcs, Barcelona, 25/07/2021 - 16:11

Tomi soler nunca lo verás coger una mangera ....excepto la oculta bajo el pantalón esa si la usa en regar fajos de billets de su bazofia de bufon de tv3 .
Esta es la verdadera escoria de catalunya vagos pero vagos como este vividor , hace falta una limpieza de bosques y de malas hierbas y hienas como este sujeto incalificable con la decencia !

#61 Capit@n España, Purgandus populus!!, 30/06/2019 - 20:26

Los Gintonics de Casa Fuster...los ponen cargaditos...jajajajajajajaja...Habra que llevarselos por Glovo o Seur al Asens para que siga soltando las mismas gi-lip*lleces en el Congreso de los Dupitados

#60 joan, Sabadell, 30/06/2019 - 18:45

Si ajuden perquè ajuden, i si no ajuden perquè no ajuden. La qüestió és buscar merda a tot arreu.