Publicitat
Comunicació · 6 d'Agost de 2014. 14:34h.

Toni Soler deixa Twitter pel insults "del facherío"

Afirma que "hi ha gent aquí que cobra pels seus insults i difamacions"

Toni Soler deixa Twitter pel insults "del facherío"

Toni Soler

El periodista i Comissari del Tricentenari, Toni Soler, ha anunciat que deixa Twitter després de les crítiques que ha rebut en aquesta xarxa social de sectors antisobiranistes per l’article 'Quan ens fem la foto', publicat aquest diumenge passat a l'Ara.

El productor de programes de TV3 ha explicat la seva decisió en quatre piulades en què assegura que el seu article “contra els pseudo-sobiranistes ha ofès massivament tot el facherío, que l'ha manipulat de forma indecent”.

Soler també ha expressat que “la meva decepció s'ha vist ampliada en saber de fonts fiables que hi ha gent aquí que cobra pels seus insults i difamacions" i s’ha acomiadat: “Per tot plegat, benvolguts, us dic adéu-siau amb el millor dels meus somriures”.

L'anunci ha provocat la reacció de molts usuaris de Twitter, que li han demanat que es repensi la decisió i que torni a la xarxa social amb l’etiqueta #toninopleguis.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#55 naranjito, Zaragoza, 08/08/2014 - 11:23

Me enteraó que pagan dinericos por valorar negativamente los comentarios de los "cebolludos". ¿Donde hay que ir cobrar? ¡Que quiero ir a Salou de vacaciones!

#53 Walzer, BCN, 07/08/2014 - 17:07

Té raó en Toni quan diu que "hi ha gent aquí que cobra pels seus insults i difamacions". Un dels exemples més clars és ell mateix

#52 JosepGF, Barcelona, 07/08/2014 - 15:35

Com que sembla que molta gent no ha llegit l'article, en reprodueixo literalment la darrera frase

Farem un país per a tothom, esclar; però m?agradaria pensar que, si ens en sortim, els oportunistes rebran el tracte que es merei-xen quan intentin fer-se la fotografia al costat dels vencedors.

#49 pere sales martí, Vic, 07/08/2014 - 11:21

tú sí que cobres Soler, que portes vivint de la mamadurris 300 anys i forran-te a milions d'euros, això si amb carnet de bon patriota què és com t'has de forrar a Catalunya. I sempre amb l'avi i mestre Pujol que és el referent de tots vosaltres....

#48 Nestor, Andorra, 07/08/2014 - 08:49

Oh¡ deja Twitter, pobrecito. Otro niño prodigio alimentado por el adoctrinamiento del pensamiento único. Otro que huye como Pujol al sur de Francia, estelados que no aguanta la presión cuando el viento arrecia, vaya todo un flojeras.
10N mucho PROZAC, 1714 mgr.

#48.1 jordi, Hospitalet, 09/08/2014 - 23:49

No entenc, que sempre esteu desqualificant l'independentisme sense argumentació i amb una retòrica que recorda allò de la conspiración judeomasónica. Potser sí que ens cal el Prozac després de llegar segons què.