Publicitat
Comunicació · 25 d'Agost de 2014. 14:55h.

Toni Soler denuncia els 'arribistes' del sobiranisme

"Hi ha gent que està jugant al sobiranisme per veure si surt bé i fer-se la foto"

Toni Soler denuncia els 'arribistes' del sobiranisme

Toni Soler, durant l'entrevista

El periodista i Comissari del Tricentenari, Toni Soler, ha explicat que va escriure l’article 'Quan ens fem la foto' perquè “hi ha una part de la gent que està jugant al sobiranisme per veure si surt bé i fer-se la foto”.

Soler, en L’entrevista de l’estiu del 324, ha manifestat que “aquí hi ha gent que intenta pujar al carro guanyador i que està esperant el desenllaç per decantar-se, i em semblen actituds poc valentes”. “Tenen un punt d’arribisme que és el que intentava denunciar”, ha afegit.

“Hi ha gent -ha dit- que està picant pedra i certs sectors que notes que el sobiranisme ha estat com una moda, que és el que toca ser, i em va semblar que s’havia de dir”.

Finalment, Toni Soler ha explicar que va deixar Twitter pels “comportaments manicomials” i ha apuntat que “la dinàmica de Twitter és dir coses senzilles i enginyoses tot esperant que gent anònima et digui l’exabrupte més gros”. 

“Aquesta dinàmica ha deixat de resultar útil i per a mi era molt nociva. La decisió no és irreversible i no descarto tornar-hi en un futur, però ara no em ve de gust”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#40 Papaluna, Barcelona, 27/08/2014 - 13:44

Masses comissaris 'estomac agrait'; el CalZada, ell... Masses recursos dilapidats en el p... tri-centenari.

#39 Ferran, manresa, 26/08/2014 - 20:08

L'inevitable xoc de trens es produirà doncs entre una locomotora i un "carro guanyador"... Jo ja m'he llogat una cadira per veure l'espectacle, però coneixent la valentia dels independentistes, al moment de la colisió al carro només hi quedarà l'ingenioso hidalgo amb barretina.

#38 Ricard, Lleida, 26/08/2014 - 18:11

No deixa de sorprendre'm el cinisme que desprén tot aixó. Una persona que viu literalment de tot aquest merder, fent judicis morals sobre la intencionalitats de moltes persones, que segons ell, es posaran en el lloc dels vencedors per fer-se la foto. Que dolents... Si aixequés el cap Orwell...

#36 alfons Maristany, BCN, 26/08/2014 - 09:02

Un Comisario politico de verdad , Si señor.
No sabe como me recuerda a los que acompañaban a los jovenes deportista de los paises de Este antes de la caida del muro
Lo mismo

#35 Cesc, Tortosa, 26/08/2014 - 08:26

Tota CAT i part de l'univers està en estat de xoc i depressió per que aquest panolis ha deixat twitter, on va a parar!!!!! Vaja deliris de grandesa que tenen alguns........

#35.1 SPOCH, Bcn, 26/08/2014 - 19:55

JA T'AGRADARIA GUANYAR-TE LA VIDA COM HO FA AQUEST "PANOLIS". ETS D'AQUELLS QUE ES PENSEN QUE PQ UN ES DEDICA A L'HUMOR ÉS UN PALLASSO DINS I FORA D'ESCENA. BÉ, SEGUEIX AMB LA TEVA PATÈTICA VIDA.