Publicitat
Comunicació · 8 d'Agost de 2022. 17:54h.

Toni Soler desitja a un diputat de Ciutadans que et "podreixis" a la presó

El presentador de TV3 replica Nacho Martín Blanco pel vídeo de Rahola

Toni Soler desitja a un diputat de Ciutadans que et "podreixis" a la presó

El presentador del programa de TV3 Està passant i estrella de la cadena pública catalana, Toni Soler, ha publicat una piulada dirigida al diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco on ha manifestat que "així passis tres anyets a la presó com en Cuixart i t'hi podreixis, xato".

La publicació de Soler ha tingut lloc després d'una piulada del diputat de la formació taronja on aquest ha fet menció al vídeo publicat per la periodista Pilar Rahola on apareix Jordi Cuixart, Isona Passola, Vicenç Altaió, el seu marit i altres amics banyant-se a la piscina de casa seva a Cadaqués mentre entonen crits d'"independència".

"Em sembla fantàstic que Rahola i altres il·lustres oprimits i represaliats es refocillin orondos a la seva piscina de Cadaqués, però el que no entenc és que encara hi hagi catalans que es creen tota la morralla argumental que aquests caradures porten dècades venent-los. Vergonya aliena", deia Martín Blanco en la seva publicació.

Posteriorment a la resposta del presentador de TV3, el diputat ha replicat que "la imatge no casa amb la retòrica victimista de la 'repressió'". "Tampoc el fet que l'empresa de Cuixart rebi una subvenció de mig milió d'euros de l''Estat opressor', ni que tu t'embutxaquis 8 milions d'euros anuals d'una TV pública del mateix Estat", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#35 Telamarinera , Vng, 10/08/2022 - 13:05

Quien es, lo sabemos.
Rius, no le publicites… le das negocio.
Es un jetajetq.

#34 Toni Toni , figueres, 10/08/2022 - 05:29

Tienen la rabia tan cronificada y hispanofobia enfermiza que no se dan cuenta lo que dicen o es que como a esa Raola le dan varios miles de euros por burrada, insulto, mentiras, atropellos, improperios y otras sandeces que se le ocurren o buscan subir en el escalafon del dinero facil y descontrolado que hay por esas esferas del independentismo

#33 Gurguri, Barcelona , 09/08/2022 - 20:37

Los suculentos contratos con la TV3 del 3% hacen milagros.Al creador de Polonia le han podido los LAZIS y sus proclamas supremacistas.

#32 Expediente Royuela, Netflix, 09/08/2022 - 09:50

Tony Soler el que mas ha ordeñado a tv3% dinero dinero a mansalva. Aquet parrac ple de odi i fanatismee, un corrupta de llibre.

#31 Podrir-se a la presò?, Chez Titole, 09/08/2022 - 09:23

Home, aquesta trepa varen estar a la presò com a un hotel de cinq estrelles, fins i tot van sortir més grassonets que aun van entrar-hi. Que no varen estar a les presons de la KGB o de Pol-Pot a Cambodja.