Publicitat
Comunicació · 22 de Novembre de 2017. 15:19h.

Toni Soler 'dispara' sempre contra els mateixos

El conseller del CAC Daniel Sirera recull brometes sobre Rivera, Soraya, el PSC i Montilla

Toni Soler 'dispara' sempre contra els mateixos

El conseller del CAC, Daniel Sirera, ha enviat una carta de queixa al president de l'organisme, Roger Loppaccher, pel programa Està Passant, que presenta Toni Soler. Sirera denuncia que malgrat que l'espai "es defineix com un informatiu que té com a objectiu el fet de ser satíric", en realitat "no pot ser considerat com un programa d'humor".

En aquest sentit, insta al CAC a "comprovar si el programa esmentat compleix o no amb els principis de respecte pel pluralisme polític i la neutralitat informativa que ha de tenir la televisió pública catalana". Sirera posa fins a quatre exemples del programa d'ahir dimarts, on es va fer befa d'Albert Rivera, José Montilla, Soraya Sáenz de Santamaría o el PSC.

"Entre la introducció i el contingut del porgrama, el director i presentador Toni Soler va assenyalar 'I recordeu: 8 consellers i 2 activistes polítics encara hi són, a la presó', mentre apareixien de fons les fotografies dels exconsellers i els dirigents de l'ANC i Òmnium empresonats", explica.

També recorda que Soler va afirmar que producte de la pèrdua de l'Agència Europea del Medicament, Soler "va assenyalar que 's'ha produït una guerra d'acusacions entre polítics catalans i espanyols'. El programa situa Carles Puigdemont per una banda (polític català) i Rafael Hernando (PP) i Abert Rivera (C's) per l'altra (com a polítics espanyols). Cal recordar que Albert Rivera és un dirigent polític català".

"En un altre moment, comentant una notícia que assenyala que 'un nen de 10 anys agafa el cotxe dels seus pares i assegura que és un nan que s'ha deixat el carnet de conduir a casa', un dels presentadors diu que 'menys mal que era un nen, si fos una nena podria haver dit que era la vicepresidenta del Govern d'Espanya'", critica.

"El programa també analitza l'eslògan del PSC per a les eleccions del 21-D i un dels presentadors comenta 'quin partit més avorrit'", afegeix. Finalment, Sirera també lamenta que es comparés l'expresident Montilla amb Terminator.

53 Comentaris

Publicitat
#25 Oriol Molist, Barna, 30/11/2017 - 20:02

Tv3% es la televisio del regim mes facha de tota Europa, al igual que tele Madrid, la Valenciana, totalment son productes de manipulacio al servei de qui paga. Fora totes les tv publiques,

#24 José Hucha, Manchester, 23/11/2017 - 19:10

Pero, ¿Quién se puede llevar a engaño con este gañán? Le han dado el programita para seguir propagando Odio....Debe ser lo único que sabe hacer, porque humor desde luego no.

#23 nomuerdelamanodelqueledadecomer, Vic, 23/11/2017 - 10:36

Este señor desprestigia la profesión de periodista . No distingue su vida personal de la profesional .

Detritus informativo .

#22 Fart de pagar, Bcn, 23/11/2017 - 09:50

Aquí lo que tendría que haber por decreto ley es el pensamiento único españolista. O sea, todos a pensar igual que la machaca nacionalista española que difunde TVE, Antena3 y Tele5, que son el 85% de la tv que se ve en Cataluña

#22.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 23/11/2017 - 10:38

No daría buén resultado. La implantación del pensamiento único indepa en TV3% es la prueba.

#21 A Purria Espanyola, aqui, 22/11/2017 - 23:25

No et podies definir millor, pallasso!

#21.1 Purria Espanyola, Bcn, 23/11/2017 - 07:23

Yo soy espanyol,espanyol,yo soy espanyol espanyol.....jajaajajaa

#21.2 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 23/11/2017 - 14:25

¿Tu español? que más quisieras..., como mucho te quedas en indigete. O más atrás incluso.., en alguna tribu anterior.