Publicitat
Comunicació · 23 d'Octubre de 2018. 09:08h.

Toni Soler insinua que Albert Rivera consumeix drogues

Jordi Cañas li replica que "eres basura"

El presentador de TV3, Toni Soler, ha fet "bromes" sobre el control aleatori que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, es va saltar a l'aeroport del Prat per indicació de la seva escorta. "Però per què s'hi va negar? jo quan vaig a l'aeroport estic resant perquè em facin un control aleatori només perquè algú em toqui gratis", ha comentat Soler.

Tot seguit, el periodista ha afegit que "ja està bé! mira quines bromes em feu dir per no parlar del tema de les drogues, mare meva!". Aquesta darrera frase ha provocat l'enuig de l'entorn de Ciutadans, que considera que Soler està acusant Rivera de consumir estupefaents.

El presumpte consum de drogues del líder de C's és una llegenda urbana que corre per les xarxes des de fa temps i que va provocar que Rivera es querellés contra el dirigent de Podemos, Juan Carlos Monedero, que el va tractar públicament de cocaïnòman. Finalment Monedero es va retractar i Rivera va retirar la querella.

"Basura. Es basura. Basura. Si, eres basura. Rico y famoso a costa de los que humillas, pero simplemente basura", ha escrit Jordi Cañas a twitter. "Un sinvergüenza y millonario de @tv3cat presentando a @Albert_Rivera como a un drogadicto. Si, en la televisión pública que pagamos todos", ha criticat per la seva banda l'expresident de SCC, Josep Ramon Bosch.

Publicitat

118 Comentaris

Publicitat
#62 Ona, Valls, 24/10/2018 - 22:42

Doncs mireu per Intenet i està ple d'informacions que parlen de la afició que te per les "ratlles"

#61 OVNI, ELX, 24/10/2018 - 12:16

"Perquè els espanyols mai s’apiadaran de tu encara que diguis que no ho volies fer. Són implacables quan es tracta de la “unidad de destino”. A diferència de nosaltres, no perdonen. Els produeix una satisfacció morbosa i malaltissa veure dimitir d’un ideal."

Santiago Espot

#60 Capit@n España, The broquil is over, 24/10/2018 - 10:03

Los bufones del prusès : Toni Soler, Empar Moliner i Toni albà no decepcionan. Saltan y hacen piruetas alrededor de sus amos políticos. Esos si, cobran un pastizal, pero son igual de patéticos.

#58 Felip, Vic, 24/10/2018 - 08:36

La inmoralidad debería tener un límite, limite sobrepasado por este vividor y gracioso colaborador de tv3, que es millonario gracias a nuestros impuestos. Toni Soler es un auténtico lacayo de los "dueños" de la televisión pública catalana, es su modus vivendi del cual se forrra. Por cierto, se sabe algo de los Pujol?

#58.1 JOSEP P., REUS, 24/10/2018 - 10:10

Esto significa que no es tonto, sabe como sacarte el dinero, entonces ¿quien es el tonto?

#58.2 Al Josep p, Barcelona , 24/10/2018 - 15:47

Precisamente de que nos saquen el dinero a la mayoría de Catalanes estos payasos de la secta es de lo que estamos cansados.

#57 guillem, BARCELONA, 24/10/2018 - 08:27

És igual. El problema de Soler i els seus ja no es diu Albert Rivera, es diu Inés Arrimadas. Què diràn d'ella? C's ja és la primera força política en vots i en escons a Catalunya. Ho acabarà sent també en afiliats i, si Déu vol, algun dia governaran Catalunya i faran la feina de neteja de corrupció i de nacionalisme que el Tripartit no va f

#57.1 JOSEP P, REUS, 24/10/2018 - 10:17

Si, si, pero por algo será que no gobierna, ¿no?. Gana las elecciones y no tiene el apoyo del Parlament, nadie la quiere, nadie la quiere, nadie la quiere, ¿quieres que te lo repita?.

#57.2 guillem, BARCELONA, 25/10/2018 - 11:50

Lee bien el comentario que ya responde a tu pregunta, reusenc. Entre otras cosas por la absurda ley electoral española, que es la misma que la catalana y que ERC y CDC nunca quisieron cambiar ni hacer una propia. Tanto referendum y son incapaces de hacer una ley electoral catalana. Todo llegará.