Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2008. 15:39h.

Toni Soler 'mata' el missatger

Diu que e-notícies i Libertad Digital han malinterpretat les seves paraules

Toni Soler ha indicat en el programa Minoria Absoluta de RAC 1 que "un parell de mitjans digitals" -en al·lusió a e-notícies i Libertad Digital- no han interpretat bé les seves paraules sobre la "discriminació del castellà" a Catalunya. El director del 'Polònia' ha dit que "vaig parlar de la situació del català i del castellà, i després un parell de mitjans digitals ho han recollit a la seva manera, cosa que en el cas del Libertad Digital de Losantos era esperable... en l'altre, no tant. I de tot això ha sorgit una petita polèmica que s'extingirà avui mateix".

Soler ha recordat el que ha publicat el diari digital de Federico Jiménez Losantos i ha matisat que "això és veritat, però no és tota la veritat". Després de posar un tall de les seves declaracions a Albert Om al programa El Club, Toni Soler ha afegit que "si es fa una política a favor del català, s'assumeix, es diu i ja està. Hi havia una situació de perjudici contra el català i és el que s'està intentant compensar ara. Per a mi el tema no té més".

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 amn, Gràcia, BCN, 25/11/2008 - 11:13

Missatger: nom que es dóna al periodista quan es renta les mans. Us filtren, us compren, us remenen, us subhasteu, practiqueu l'amiguisme, passeu de l'independencia i l'objectivitat Tireu la pedra i amageu la mà. I us justifiqueu com a correu. NPI

#40 marc, barcelona, 22/11/2008 - 18:57

si es fa una política a favor del català s'assumeix, es diu i ja està. Si volem català el defensem sense complexos i punt.

#39 Catalans:catalnuya!, bcn, 22/11/2008 - 18:24

A més de traïdor i botifler, covard. El que s'ha de fer quan es treu un llibre al mercat per promocionar-lo, eh Antonio?

#38 cat, cat, 22/11/2008 - 17:09

Andrés (Andreu). Podríem concloure per tant que el castellà no està perseguit en l'àmbit del cinema, la premsa escrita, l'hostaleria, l'exèrcit, la guàrdia civil, el cinturó roig i les emisores de tv i ràdio???
Gràcies, no hi ha més preguntes.

#37 Andreu, Bcn., 21/11/2008 - 22:46

cat (cat), 20/11/08,19:04: Oye cat (cat), ¿De verdad no sabes por qué en la mayoría de cines se proyectan pelis en castellano, o por que hay más revistas y prensa en castellano que en catalán?