Publicitat
Comunicació · 19 de Novembre de 2014. 12:59h.

Toni Soler nega que comparessin Rajoy amb Hitler

"Era paròdia d'una pel·lícula molt parodiada: s'ha fet més de 2.000 vegades al Youtube"

Toni Soler nega que comparessin Rajoy amb Hitler

Una escena del film

El director del Polònia, Toni Soler, en declaracions a El món a RAC1, s’ha mostrat “una mica sorprès” amb les queixes del PPC sobre el gag del programa i les atribueix a un “estat de nervis” en la política catalana i a “la necessitat que alguns tenen de girar els focus de l'actualitat cap a una banda o altra segons els convingui”.
 
"Havia vist el text i ens vam assegurar que no hi hagués cap frase o paraula amb la qual es pogués vincular Rajoy amb la ideologia nazi. I evidentment, visualment tampoc no hi havia cap referència al Tercer Reich. Era paròdia d'una pel·lícula molt parodiada. S'ha fet més de 2.000 vegades al Youtube”, ha recordat.
 
"En el context d'un esquetx d'un programa satíric, resumir l'esquetx amb el titular que es compara Rajoy amb Hitler no correspon amb el contingut de l'esquetx”, ha defensat, a més de recordar que “el recurs de parodiar pel·lícules el fem de forma súper habitual al Polònia. El que compta és la pel·lícula, no l'època històrica”.

També ha argumentat que “quan he criticat la banalització del nazisme és perquè un dirigent polític, en un discurs seriós, parla en aquests termes, però estem en un altre codi. Si no acceptem aquestes regles del joc, és fer trampa, perquè no és el mateix codi”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 amadeus, Barcelona, 20/11/2014 - 16:10

Sobre el tema de los nacionalismos suelo hacer un pequeño ejercicio que suele serme muy útil. Al dar mi opinión sobre algo, mentalmente cambio el nombre de Espanya por el de Catalunya, y viceversa. Si después de hacerlo el comentario me parece ofensivo, significa que he de rectificar alguna cosa.

#18 decat, Decat, 19/11/2014 - 19:39

El Toni té raó: el van comparar amb el Führer

#17 Cthulhu, No porto equipatge especial, 19/11/2014 - 19:05

No sé como quieren que se respete a un partido como el PP, que por su culpa tuvo lugar el atentado más grave de España, y además intentó engañar a todos los españoles y jugar con la sangre de los muertos. Un partido que está robando millones a las arcas públicas. A eso hay que respetar?

#16 Cthulhu, No porto equipatge especial, 19/11/2014 - 19:02

Aquí no veo ninguna referencia al nazismo, ni siquiera Rajoy está caracterizado como Hitler o algún jerarca Nazi. No sé a qué cojones viene tanto jaleo.

#15 iñigo, bi, 19/11/2014 - 18:35

Y dale. El problema no es que compararan a Rajoy con Hitler. El problema es que banalizaron el nazismo... Han metido la pata. Punto. No pasa nada. Que lo reconozcan al menos.