Publicitat
Comunicació · 21 de Novembre de 2014. 10:44h.

Toni Soler parodia Hitler

Després de la polèmica amb el PP per l’esquetx d’El Hundimiento

El director de Polònia (TV3), Toni Soler, ha parodiat Hitler després de la polèmica del capítol de la setmana passada, on va fer un esquetx amb el PP a partir de la pel·lícula El Hundimiento.

En aquest esquetx Soler expressa als guionistes la seva satisfacció per l’audiència i les bones crítiques rebudes pel programa i assenyala que “no hem fet cap esquetx que es pugui mal interpretar. Que bé que es viu sense polèmiques”.

Aleshores li comuniquen que “hi ha gent que diu que a l'esquetx d’El Hundimiento vam comparar Rajoy amb Hitler. Hem sortit a l’ABC, a El País, a El Periódico i a la web de Telecinco. El PP ens ha denunciat al CAC. Creuen que estem banalitzant el nazisme”.

En aquest punt, Toni Soler entra en còlera i esbronca els guionistes. “Us vaig dir que no volia res relacionat amb el nazisme. Us vaig dir que aquest esquetx portaria problemes. Que està tothom molt susceptible, ‘joder’”, crida.

“Jo no vaig dir mai que m’agradava aquest esquetx. M’heu enganyat, m’heu parat una trampa. No puc confiar en ningú”, lamenta, per tot seguit expulsar els guionistes de la sala i titllar-los d’”escòria”.

Toni Soler
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Jordi, Barcelona, 22/11/2014 - 23:19

Gran mediocre este individuo, sus programas siempre igual: algo rancio, caduco o pasado=España o sale flamenco o cosas caducas, formato robado y copiado de las satiras de Boadella. Lo tienen todo. Mediocridad, no nombrar a las fuentes e incitar al desprecio a España o lo no nacionalista. De traca.

#14 Miquel, Badalona, 21/11/2014 - 15:55

Ets un crak Toni. Endavant !

#13 Soro, Barcelona, 21/11/2014 - 14:11

Genial el gag del Toni, creia que ja m?havien sorprès però no, encara poden.

#12 ALVAR TriBorn CATatonic, Bcn Españolaza, 21/11/2014 - 13:47

Menys victimisme nens I nenes indepes!

Por los resultados del butifarrendum os conocemos. Menos del 30% de catalanes sois inedepes (si creemos los datos de la Gene).

#AraSomMajoria
#NoMasBufones

#12.1 Jordi, Barcelona, 23/11/2014 - 04:05

Bien traido lo de "nens i nenes" porque esta gente en su gran mayoría han sido abducidos con "tomatics" "esplais"casals d'estiu,profes indepes etc .. que han conseguido crear una casta de la pedagogía nacionalista disfrazada de cívica q no tienen ética ninguna, donde la consigna es un credo,religi

#11 despertaferro, l´h, 21/11/2014 - 11:55

Tiene maneras se le ve madera de lider estelado