Publicitat
Comunicació · 2 de Juny de 2017. 09:30h.

Toni Soler retreu a Carles Francino fer “la campanya a PP i Ciutadans”

“Et recomano que facis zàpping per comparar”

Toni Soler retreu a Carles Francino fer “la campanya a PP i Ciutadans”

El periodista Toni Soler ha retret al també periodista Carles Francino el seu article a El Periódico on treu “targeta vermella” a TV3 per l’anunci ‘antimadridista’ de la final de Champions. “En base a una anècdota estàs fent la campanya a PP i C's. Ho sento, però avui no estic amb tu. I et recomano que facis zàpping per comparar”, ha escrit a twitter.

Francino, en el seu article, lamenta que l'anunci de TV3 respon a “la punyetera mania de l''ells i nosaltres', d''amics i enemics' que ho impregna tot”. “Aquest anunci em sembla, sincerament, de targeta vermella”, afirma.

El periodista es pregunta si la funció d'un mitjà públic és “crear mala maror”. “Ens hem tornat bojos? Amb un afegitó: si l'explicació és que es busca complicitat amb la majoria de l'audiència, ¿algú està segur que tots els seguidors del Barça estan –estem– d'acord amb aquesta patotxada? Per descomptat aquí en tenen un que no”, assevera l'experiodista de TV3. ts.jpg

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#39 gurguri, barcelona, 04/06/2017 - 19:45

Toni Soler tiene im portantes contratos con TV3 por tanto le toca ser independentista.Pero no le autoriza a demonizar a los que siendo catalanes de 7 generaciones no queremos la separación de España.Naturalmente nos llaman de todo y menos mal que no tenemos que trabajar de funcionarios.

#38 Resistencia, Tothom cap a Itaca en caída libre, 02/06/2017 - 19:07

Este vividor de TV3% es quien dijo : "Los independentistas no son idiotas. Tienen memoria . Que todo el mundo se lo apunte"( dirigido a los "colaboracionistas") artículo en el Ara 03-08-14.
También dijo que no criticaban a Millet porque le daba rabia coincidir con la portada del Mundo.
Sectarismo en estado puro.

#37 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 02/06/2017 - 18:50

Perpinyà, la capital de la Catalunya sota administració francesa, acollirà del 12 al 17 de juny la Setmana Barça, tot un seguit d’activitats organitzada per l’Agrupació de jugadors del Barça, l’Ajuntament de Perpinyà i la Casa de la Generalitat, la delegació del govern català a la Catalunya "francesa".

#37.1 Resistencia, Tothom cap a Itaca en caída libre, 02/06/2017 - 21:05

La hoja parroquial de Perpiñan.

-¿ habrá atracciones para niños y churros? ,¿ norias o autos de choque?
- ¿El modelo de la Marianne será Forcadell o Rahola?

Que inquietud, no sé si aguantaré hasta el 12.

#35 Ciudadano X, Barçalunya (Pais de las maravillas), 02/06/2017 - 17:00

Es muy ilustrativo Toni Soler. Si ya lo sabíamos, ahora queda más claro la diferencia de estilo a la hora de hacer humor en el Polònia: Para unos, humor blanco e inocente y para otros, unos malvados e idiotas... Porque, no hay que hacer campaña a PP o C's, no? Sino lo contrario...

#34 La crua realitat, Girona, 02/06/2017 - 16:49

Mentre alguns panxaagraïts del règim s'abonen a criticar el Madrit (millor fos el Barça qui estiguès a la final), a les nostres contrades els mitjans encara esbomben el gol de Koeman que és més vell que el cagar ajupit. Siguem francs i parem de blasmar el contrari a tot moment. Si son a Cardiff, s'ho han guanyat.