Publicitat
Comunicació · 10 d'Agost de 2022. 12:33h.

Toni Soler segueix amb la seva croada contra Ciutadans

Ara titlla el diputat Martin Blanco de "C.A.F.E.": "Camaradas, Arriba Falange Española"

Toni Soler segueix amb la seva croada contra Ciutadans

El presentador del programa de TV3 Està passant i estrella de la cadena pública catalana, Toni Soler, ha replicat una piulada del diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco amb "C.A.F.E.", un acrònim que significa "Camarada Arriba Falange Española".

Soler ha contestat així al diputat de Ciutadans que ha utilitzat l'acrònim "V.E.R.D.E.", que vol dir "Viva el Rey de España", en un tuit de suport a Felip VI arran de la polèmica en la cerimònia d'investidura del president de Colòmbia.

Nacho Martín Blanco ha defensat que "el gest del Rei davant el número de l'espasa de Bolívar ordit amb ànim revisionista per un guerriller transmutat en president de Colòmbia és la imatge de la dignitat d'un Cap d'Estat fart de tant de falsejament de la història d'Espanya i el seu pes a Amèrica".

La rèplica de Soler arriba dos dies després que el presentador de TV3 li desitgés al diputat de la formació taronja que et "podreixis" a la presó per un tuit sobre el vídeo de la piscina a casa de Pilar Rahola a Cadaqués. "Així passis tres anyets a la presó com en Cuixart i t'hi podreixis, xato", li va etzibar.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#33 Érika, Terrassa, 11/08/2022 - 10:01

Toni Soler es el típico estelao, inutil y vividor del presupuesto público que, cuando no sabe qué argumentar recurre a eso de que todo el mundo es fascista menos él. Este es el nivel de todos los independentistas: patéticos y ridículos, mermas para Cataluña

#31 happy , esplugues , 11/08/2022 - 08:57

Este payaso no destila humor, destila odio . Cada vez más repetitivo y gordo, repitiendo los mantras q le exigen sus bolsillos subvencionados. Asco de tio

#30 Grans intelectuals del règim, Gironès monamour, 11/08/2022 - 08:35

I aquest figura qui és?, es tracta d'algún filòsof, d'un científic, d'un gran periodista de fama mundial?, doncs no, es tracta d'un tio que ha medrat a TV3 fent un programa de pseudo-humor subvencionat. Res més.

#29 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 10/08/2022 - 19:28

Toni Soler tiene claro que el día en que el partido de Nacho Martín Blanco entre en el Govern de Catalunya se acabarán los chupadores de TV3.
T.S.S.T. (Toni Soler Sin Tele)

#25 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 10/08/2022 - 18:57

D'una manera pronunciada estic perdent el respecte per Toni Soler. Es comporta com un energùmen i ha perdut la seva credibilitat. Als "nens" mimats de la CCMA i de TV3, els hi cauen les màscares