Publicitat
Comunicació · 3 de Maig de 2020. 10:47h.

Torra surt més de 90 minuts a TV3 en un sol dia

Gairebé una hora de compareixença i més de mitja hora d'entrevista

Torra surt més de 90 minuts a TV3 en un sol dia

El president de la Generalitat, Quim Torra, va aparèixer ahir durant 91 minuts a TV3 si sumem el temps de la roda de premsa conjunta amb el vicepresident Pere Aragonès i l'entrevista que va concedir ahir a la nit al programa Preguntes Freqüents.

La compareixença després de la reunió extraordinària del Consell Executiu, emesa en ple Telenotícies, va durar 53 minuts i l'entrevista que li va fer la periodista Cristina Puig va tenir una durada de 38 minuts.

Torra ha reconegut durant l'entrevista que Catalunya no té les competències de Salut, ni de Transports ni d'Interior, però assegura que "fan la feina". Tanmateix, ha indicat que "Si Catalunya hagués estat un estat doncs les coses haurien anat diferent".

Malgrat que els plans i les mesures que proposa la Generalitat no es poden aplicar, el president ha dit que "la ciutadania continua complint amb allò que nosaltres demanem".

"No cal que anem a mirar el BOE i tampoc cal pensar que darrere de cada ciutadà hi ha d'haver un Mosso d'Esquadra" ha afegit Torra, que també ha exposat que "qualsevol funcionari complirà amb allò que les autoritats dictaminin sigui una autoritat judicial o una ordre publicada al BOE". "No demano a cap funcionar que desobeeixi", ha sentenciat.

Quim Torra ha explicat que Junts per Catalunya votarà en contra de l'allargament de l'estat d'alarma, quinze dies més "si cap de les tres alternatives que vaig presentar al president Sánchez no es compleixen".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 Fierecita, Montgat, 04/05/2020 - 12:35

¿tanta cámara ha chupao este gilipo llas?

#20 Juan Jose García, Cunit, 04/05/2020 - 08:11

Normal.Acabamos de doblar la cifra de Madrid.Ni palabra de eso.

#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/05/2020 - 22:01

Estupefactes deuen estar a la multinacional d´assegurances que el va despatxar per inutil veient on ha pogut arribar aquest pobre guacamayo i de retruc per la classe politica que l´ha ungit

Per culpa d´aquesta gent haurem de viatjar per l´extranger clandestinament o disfressats d´extremenys autistes.

#18 Recaredo, Bcn, 03/05/2020 - 18:56

Mira que es guapo el joío, con ese pelito tan català, esas galtetes tan catalanes, esa veueta que sembla sortida d'un flaviol. Es que cuando lo veo me dan ganas de ponerme a bailar sardanes. Se nota que es un auténtico català.

#17 FCK Ñordos, Tabarnia Default, 03/05/2020 - 18:32

Colaboracionista!!!