Publicitat
Comunicació · 29 de Gener de 2013. 15:11h.

"Tot això va ser una infàmia"

Homs afirma que la informació d'El Mundo "va ser una gran manipulació"

El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha dit que la informació que va publicar El Mundo sobre els suposats comptes a Suïssa del president de la Generalitat, Artur Mas i l'expresident Pujol "va ser una infàmia".

En roda de premsa després del Consell Executiu, el número tres del Govern ha manifestat que "tot això va ser una gran manipulació i una gran mentida. No hi ha res". "Hi ha unes querelles en curs i van fent el seu tràmit", ha recordat.

Després de la pregunta d'un periodista, Homs ha lamentat "el llenguatge que acabem adoptant tots plegats", ja que el que va publicar el diari de Pedro J. Ramírez "eren els casos d'infàmia i de mentida que van afectar unes persones concretes en una campanya electoral per desestabilitzar un resultat electoral. Això és el que ha quedat".

Finalment, ha apuntat que "el que hem vist és que s'han carregat un secretari d'Interior i no han estat capaços d'explicar-ho" i "les anades i vingudes d'una unitat policial, que és moltes coses menys allò del que hauria de ser una unitat d'investigació en un estat democràtic i de dret".

Portada d''El Mundo' del passat 16 de novembre
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Gombau, Vinaròs, 30/01/2013 - 10:37

Quan realment hi ha comptes a Suïssa, les coses són molt més clares, com en el cas del lladre aquest del PP. Fins i tot dóna informacions el govern suïs. Les acusacions contra els Srs. Mas i Pujol no tenen cap base real. Fan tot l'aspecte d'ésser un invent interessat.

#6 Gombau, Vinaròs, 30/01/2013 - 10:32

De què parlarà El Inmundo quan Catalunya i el País Basc siguin independents? Potser haurà de tancar per falta de lectors.

#5 freedomfor9barris, Barcelona, 30/01/2013 - 03:13

Usted diga lo que quiera... con el tiempo se sabrá la verdad y alguien tendrá que dar explicaciones a los ciudadanos, "El Mundo", "La UDEF" o "ustedes".
Lo bueno de "sus querellas" es que permitirán abrir la investigación para que aparezca la verdad y saber quién ha engañado realmente.

#4 Winston Churchill, Lleida, 29/01/2013 - 23:50

Aquest Homs te merit, tot això ho ha dit sense riure ni una mica.
Jordi, totalment d'acord, o estas a sou de CiU o ets imbecil.

#4.1 anticar, Manresa, 30/01/2013 - 08:24

A part d'insultar o veure-ho tot de forma sectària, pots aportar alguna cosa més?

#3 BEJOTA, bcn, 29/01/2013 - 19:17

Sr. Homs :No mienta.