Publicitat
Comunicació · 18 de Novembre de 2019. 12:32h.

Tot el que oblida Cristina Puig

La presentadora del FAQS obvia els atacs d'Arran a partits parlamentaris

Tot el que oblida Cristina Puig

La presentadora del Preguntes Freqüents de TV3, Cristina Puig, va evitar preguntar a la portaveu d'Arran, Núria Martí, sobre els nombrosos casos en que la organització juvenil independentista ha 'filtrejat' amb la violència. La periodista va reduir les accions d'Arran a "tallar vies de tren, tallar la frontera o acampar al mig de la ciutat", però el cert és que el currículum de la organització és molt més extens i va més enllà, com ara quan va atacar diferents seus de partits unionistes a cops de martell.

Així ho van fer amb la seu del PPC de Terrassa el passat 26 de març, dies després de fer el mateix amb la seu central de Ciutadans a Barcelona. També la seu central del PP a Barcelona ha patit les ires dels joves. Les seus del PSC han estat igualment atacades per la l'organització independentista.

Altres 'actes' de les joventuts de la CUP han estat atacar el domicili particular del jutge Llarena, així com diverses comissaries de policia, mitjans digitalsesglésies, i jutjats. També han realitzat accions vandàliques contra el turisme en general i autobusos turístics en particular. Han punxat rodes de bicicletes de lloguer amb ganivets. A més, van celebrar públicament la mort d'Alfredo Pérez Rubalcaba, del fiscal Maza, de l'exalcaldessa de Valencia, Rita Barberà,  o de l'expresident del Barça, Josep Lluís Nuñez.

Durant l'entrevista, Núria Martí, va arrenglerar-se amb la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, a l'hora de justificar incidents violents. Martí va defensar també que els aldarulls fan visible el conflicte "a nivell internacional" i va argumentar que "són mètodes de lluita que s'havien abandonat als Països Catalans i nosaltres celebrem que les metodologies de lluita es diversifiquin".

"Davant un enduriment tan sever dels mètodes repressius la població respon amb tots els mitjans que té al seu abast i és legítim", va afegir en aquest sentit. "Tallar vies de tren, tallar la frontera, acampar al mig de la ciutat... tot això no pot acabar girant-se en contra?", es va limitar a preguntar Puig al respecte. 83913-terrassa3.jpg 71584-37554-c.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Jaume Colom Gabarró, Barcelona, 20/11/2019 - 12:08

La veritat és que em sembla un article bastant pollós, que recorda coses fora de context, per criminalitzar qui no interessa. Mal periodisne fet per pitjor gent.

#4 Joan, Barcelona, 18/11/2019 - 17:59

Estos son quienes junto a las juventudes de erc robaron el dinero de la acampada, tampoco les ha preguntado sobre eso?

#3 Tornen les Repúbliques 'Democràtiques', Figueres, 18/11/2019 - 14:33

TV3 els blanqueja. Són un grup de totalitaris que s'omplen la boca de democràcia perquè és un terme que encara gaudeix d'un cert consens i prestigi, però com que els vots no els donen per obtenir el que volen, ni aquí ni a Espanya, utilitzen mètodes totalitaris per imposar la seva voluntat. Haurem de defensar-nos. Que comenci l'espectacle !

#2 Very, a, 18/11/2019 - 13:57

Y atacaron la redacción del Digital Crónica Global

#1 marc, barcelona, 18/11/2019 - 13:51

Este es el programa de Buenafuente, quien se forra en cataluña vendiendo odio contra españa y que luego se va a madrid a hacerse el simpatico y el majo para los giliprogres que no se enteran de nada y a quienes tambien insulta y trata como chusma desde tv3.