Publicitat
Comunicació · 1 de Setembre de 2011. 18:51h.

Tot igual a Catalunya Ràdio

La direcció manté tots els presentadors que es van incorporar amb el tripartit

Tot igual a Catalunya Ràdio

Alguns dels presentadors, durant la presentació

El director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, ha defensat durant la presentació de la propera temporada -la tercera en la que ell està al càrrec- que el fet que "les novetats siguin escasses" demostra que la programació funciona.

Les principals novetats són l'aposta per Tatiana Sisquella ('La tribu de Catalunya Ràdio') a l'horari de tarda per fer front a Toni Clapés a RAC1, el programa d'esports d'entre una i dues de la tarda ('Tenim un punt') amb Francesc Garriga -Pere Mas perd una hora de programa-.

Una altre canvi és el de Sílvia Cóppulo que deixa les tardes i assumeix 'El suplement' durant els caps de setmana. Cóppulo, precisament, ha assegurat, al respecte, que quan va fitxar ara fa dos anys "el director em va dir: Sílvia, aixeca l'audiència" i que ara "l'audiència està aixecada".

A banda, però, del fitxatge de Tatiana Sisquella, es mantenen la gran majoria de presentadors que, d'altra banda, es van incorporar a l'emissora durant el govern del tripartit. Els canvis han estat principalment d'horaris.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 joan, canet, 02/09/2011 - 16:59

Doncs això, una ràdio infame plena de sociates i pijoprogres ganduls espanyols. Van anorreant i desfent el país.

#3 Ramon, Barcelona, 01/09/2011 - 23:28

TV3 continua sent progre fins el vòmit i espanyolista fins l'ofec. Com si continués havent-hi encara Tripartit.

#3.1 Carrasclet, Girona, 02/09/2011 - 14:37

Ramon, és que a la Corporació encara mana el tripartit, fins que el Parlament no derogui la llei de la Coporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que es van treure de la butxaca els del tripartit i els blinda per anys. CIU per derogar-la necessitarà malauradament vots del PP. Aquesta és la putada.

#2 Papaflesa, Camí d'en Kane, 01/09/2011 - 19:45

des que hi va entrar la minobis això no ho arregla ni déu. amb mi que no hi comptin a ràdio psoe.

#1 Jaume, Barcelona, 01/09/2011 - 19:07

Que havien de canviar pel canvi de govern? Que no coneixeu la Llei de la CCMA, que CiU no va voler impulsar quan manava i que va acceptar rondinant quan la va impulsar el tripartit ? Per això hi va haver càrrecs pròxims al tripartit. Haver impulsat la Llei abans...