Publicitat

La nova direcció també tolera els insults de les seves estrelles

Tot igual a TV3

Rosa Romà, Sigfrid Gras i Jordi Borda, divendres passat al Parlament

TV3 ha canviat la seva direcció però no el seu discurs a la comissió de control de la CCMA. L'actual director de la cadena, Sigfrid Gras, va justificar divendres les col·laboracions de Pilar Carracelas a la cadena, després que diferents partits de l'oposició denunciessin els insults a Twitter adreçats a Jordi Sabaté, malalt d'ELA.

Gras va argumentar que "aquesta persona no és una professional dels mitjans públics". Tanmateix, va admetre que "els insults no ens agraden de ningú cap a ningú i encara menys si ho fa una persona que té una mínima relació amb la Corpo".

"Ho va fer en un context de la CCMA, ho va fer en una batalla a Twitter com 50 n'hi ha", va justificar. "Si cada col·laborador que té la CCMA que té una guerra a Twitter no pogués tornar a col·laborar, ningú tindria col·laboradors", va afegir.

Un discurs que poc varia dels seus predecessors al capdavant de la cadena publica catalana. Quan Vicent Sanchis ocupava el càrrec de director de TV3 va considerar "adequat" l'humor de Bricoheroes després que la cadena no permetés emetre un gag del programa on Lluís Jutglar, àlies Peyu, deia que li agradaria que se la xupés la reina Letizia.

Sanchis també va justificar, en la comissió de control de la CCMA, que es digui "puta Espanya" en alguns programes d'humor de TV3 com Bricoheroes o l'APM? i va reclamar no "treure de context" l'ús d'aquesta expressió en un "programa de paròdia". Tot i això, va reconeixer que "a mi aquesta expressió no m'agrada".

La llavorns presidenta de la CCMA, Núria Llorach, també va valorar el "puta Espanya" de Jair Domínguez a la cadena pública. "La Corporació no a pres cap acció, son treballadors externs i, en tot cas, quan el director del mitjà sap que hi ha hagut alguna contravenció del llibre d'estil per alguna expressió feta és ell que gestiona el tema de forma convenient, si no ha fet res és que no ho ha considerat necessari", va justificar.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Decebut, bcn (tbn), 30/05/2022 - 20:30

La solució: autonomia per a Tabarnia, ja! Els tabarnesos hem de tenir la nostra pròpia televisió autonòmica al servei del nostre poble: T.A.T (Televisió Autonòmica de Tabàrnia). TV3 que emeti des de Berga o des d'Alpens amb els recursos dels contribuents carlistons. I que diguin el que vulguin, mentre no ho facin a costa dels nostres impostos.

#6 Un vallesà, a prop de BCN, 30/05/2022 - 09:59

Un altre símptoma que Catalunya (TV3) està en plena DECADÈNCIA.
Mentres Madrid, financiera i també futbolísiticament parlant, millorant cada cop més (quarta ciutat financera d'Europa) i Màlaga també donant exemple de superació.
Catalunya... TOT EL CONTRARI.

#6.1 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 30/05/2022 - 20:51

TV3 és una de les millors televisions independentistes que hi ha a Catalunya!! Una de les millors!!

I seria fins i tot la millor si no fos perquè n'hi han d'altres!!

Quanta dignitat!!

#5 Kropotkin, Bic, 30/05/2022 - 07:04

Otro jeta más para TV3. Cataluña sigue teniendo el futuro de ruina garantizado. Excepto para los estelados indepres, que seguirán forrandose por los procedimientos habituales... Jua, jua, jua,...

#4 Capit@n España, 84.000 millones de deuda, 29/05/2022 - 22:06

¿Alguien esperaba otra cosa?

#3 Doña Sol, Camino del destierro, 29/05/2022 - 21:12

Sembla que la consigna és "els nostres tenen carta blanca", i poden fer el que vulguin, a la tele o les xarxes, que no els tocaran. Si fins i tot el governet va tardar dies en condemnar els gravíssims fets d'octubre de 2019 a Barcelona. Aquest sistema de bronca i insult, l'utilitzen també els ministres. Cal fer-los tots fora amb vots i reset...