Publicitat

Rahola s'abraça a Girauta

La periodista i col·laboradora de TV3, Pilar Rahola s'ha abraçat amb l'exdiputat de Ciutadans Juan Carlos Girauta al programa 'Todo es mentira' de Cuatro per fer les paus després de protagonitzar una forta discussió durant l'espai.

L'acalorada discussió entre Rahola i Girauta s'ha originat després de visualitzar el discurs de Montserrat Bassa, germana de Dolors Bassa, al Congrés dels Diputats. Abans de finalitzar l'espai, el conductor del programa Risto Mejide ha demanat als dos que s'abracessin. "És una abraçada entre les dues Espanyes" ho ha definit Mejide mentre s'abraçaven somrients.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/01/2020 - 14:00

Ara que se li ha acabat viure les de les hagiografies per encarrec d´aqui al Supervivientes nomes hi ha uns zeros negociables.

I ella es tota una professional de la cosa molt apreciada i cotitzada al zoologic del Vasile

#11 Mejidepogrames, Chez Sixty, 08/01/2020 - 12:56

Hi ha dos programes TEM segons hi sigui el Risto o no. Quan no hi és el programa és més ràpid i dinàmic, quan hi és aleshores és un culte a la personalitat on el "jefe" fa un exercisi d'autohomenatge i els altres no gosen obrir la boca. En general un altre programa més de lloances a l'esquerra i atacs seguits a la dreta.

#10 no soy nadie, barcelona, 08/01/2020 - 12:41

hace un par de años, vaticiné a un conocido que esta gente (creo que me refería a Rufian) acabarían en gran hermana, intentanto no pillar una hepatitis, podían enviar a estos dos para abrir boca, verlos hacer edredoning puede ser una de las experiencias visuales más cercana a que te metan un hierro candente por un ojo, o los dos

#9 Telexcrecència, Un altre planeta, 08/01/2020 - 11:29

Aviat els veurem a Supervivientes amb la Cristina Cifuentes. Aquest és el nivell de la política avui Com diria Valle-Inclán, aviat serà "un honor" no ser diputat. Poques excepcions: com el Suárez d'esquena a la ignomínia honorant el pare, i el Zayas de UPN posant els punts sobre les íes a la sessió parlamentària més putrefacta de la hist

#8 botifler1914, Waterpus, 08/01/2020 - 10:48

Muy del nivel de estas cadenas de televisión.
Fue antes o despues de algún Sálvame?