Publicitat
Comunicació · 25 de Juliol de 2022. 19:23h.

Tot sota control a TV3

Fan un concurs públic per confirmar al càrrec als que ja hi eren

Tot sota control a TV3

La CCMA ha fet pública “la resolució del procediment públic de selecció de candidats” a la direcció de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. Després de “valorar els perfils i els projectes de gestió presentats pels candidats”, ha escollit Sigfrid Gras com a nou director de TV3 i Jordi Borda com a nou director de Catalunya Ràdio. Tos dos ja exercien com a director en funcions des de fa uns mesos, arran de la marxa de Vicent Sanchis i Saül Gordillo.

La Corpo “ha valorat, especialment, la capacitat de transformació i el talent intern de la CCMA com a motor de canvi per liderar aquesta transformació”. També ha motivat “la seva selecció el fet que el projecte dels candidats escollits estigui en consonància amb les bases del projecte de refundació de la CCMA, presentat al Parlament de Catalunya, que implica una nova orientació a l'usuari i una mirada transversal al conjunt de l'organització”.  

Per a la valoració de les propostes presentades, el Consell de Govern s'ha dotat “d’una comissió de valoració formada per sis persones independents, de prestigi reconegut en diferents àmbits, escollides per unanimitat del Consell de Govern”. “Com a mesura de protecció de la seva independència i confidencialitat, els membres d'aquesta Comissió no s'han donat a conèixer públicament fins a la resolució del procediment de selecció”, indiquen.

Han estat: Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Joan Abellà, director general del Grup Enciclopèdia; Josep Maria Carbonell, exdegà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL); Judith Colell, presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català; Josep Maria Ganyet, professor i divulgador en tecnologies digitals, i Mabel Mas, membre de la Junta del Col·legi de la Publicitat i el Màrqueting de Catalunya.

En total, s'han presentat al procediment 10 candidatures per a la direcció de Catalunya Ràdio i 9 per a la direcció de Televisió de Catalunya. Un cop comunicats els guanyadors, la CCMA mantindrà la confidencialitat de la resta de persones candidates que han participat en aquest procés de selecció.   

En el cas de la televisió, la persona escollida ha rebut els 7 vots favorables del Consell de Govern. A la ràdio, la persona escollida ha rebut 5 vots favorables, mentre que dos membres del Consell han votat per una altra candidatura. Sigfrid Gras i Jordi Borda han estat els candidats que han rebut una major valoració per part de la Comissió d'experts. 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 26/07/2022 - 16:04

Can Mingo,16.h.-- Concurs públic...??? Escoltin Srs.,de la CCMA..,quant ens agrade aixecar el porró i beure a galet ya u fem..,are que ens obliguen a beure per el broc gros i sense respir..,no i pesem..,axó que Vostès han fet es digne de primeríssima mamandurria- da a la justicia catalana...,Per favor..,futeu al cam i tots a Suiza.., colla de..

#5 Arnat, Barcelona, 26/07/2022 - 10:38

"Tot igual" ?
Fins que no es fagi neteja, es talli tota la liquiditat que reben aquest canal al servei de la banda de farsants, la cosa anirà a pitjor

https://www.eltriangle.eu/2022/07/26/els-vespres-de-la-propera-temporada-de-tv3-seran-insuportables-pels-no-independentistes/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=news-26-07

#4 Julián, Badalona, 26/07/2022 - 10:25

No tengo el gusto de conocerles pero los dos tienen pinta de comer y beber bastante sano. Aprovecho la ocasión para pedir por enésima vez un programa en la tele3 para mi querido Justo Molinero. Es indigno que un país avanzado y próspero como Cataluña, no tenga en su televisión a su mejor referente cultural de los últimos 40 años

#3 Marc de Vich, Vich, 26/07/2022 - 09:07

Con verles las caras, el éxito está asegurado,cerrarán,por falta de rentabilidad y aburrimiento.Espero que la crisis que se cierne sobre EU,por culpa de las energías,corte en seco los gastos superfluos, entre ellos los de este canal propagandístico, lleno de vividores y de mentiras. Cerrarlo, no hay otra, a no ser que os lo paguéis solo vosotros

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 26/07/2022 - 08:25

Dicen que quiere echar a toda la cohorte de aburridos colaboradores políticos, y meter a cómicos y payasos. Un circo que dé más risas, que descoyunte a los rústicos, es su reto. Que deje de ser una cadena triste. La Rabola moviendo la chepa contando chistes de chiquito puede ser un puntazo. Le daremos los 100 días de gracia.