Publicitat
Comunicació · 23 de Juliol de 2013. 10:59h.

"Totes les ajudes al Grup Godó estan registrades"

El director de La Vanguardia recorda que Madrid i Andalusia "donen més diners als diaris"

"Totes les ajudes al Grup Godó estan registrades"

Antich

El director de La Vanguardia, José Antich, en una entrevista a Estira-i-arronsa que presenta Mercè Roura a Televisió de Badalona, va parlar de les subvencions que reben els mitjans de comunicació a Catalunya i es va mostrar "molt tranquil perquè totes les ajudes al grup Godó estan registrades i totes han sortit al DOGC".

En aquest sentit, va assegurar que "la junta d'Andalusia o la Comunitat de Madrid donen més diners als diaris espanyols que la Generalitat als diaris catalans". A més va diferenciar que a Catalunya les ajudes estan "aprovades per llei per a tots els mitjans en català".

"Si la conclusió a què arriben tots els governants d'Espanya és que els mitjans no han de rebre cap ajuda, jo no tinc res a dir, doncs cap ajuda. Però no es pot ser tant cínic des de Madrid de dir que només reben ajudes els mitjans catalans".

Antich ha indicat que "si es fa un rànquing" de diaris subvencionats "mai no sortirà cap català entre els 10 primers. Mai, mai, mai". "Nosaltres competim amb avantatge a Catalunya, però en desaventatge a Andalusia", ha recordat finalment.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#24 Jordi, CT, 24/07/2013 - 01:40

Que surti l'Antich i digui quan rep LV de l'erari públic, però sumant-t'ho tot: subvencions directes, subscripcions públiques, publicitat institucional, anuncis oficials... i qualsevol altra mena d'avantatge institucional.

#23 Kropotkin-Harto de paletos catalanistas y del PSC, Vic, 23/07/2013 - 20:20

Si. Jua, jua, jua,...

#22 Webster, Yonkers, 23/07/2013 - 17:59

I els apartaments de luxe a Manhattan de Marisa Falcó, esposa del comte de Godó, també estan registrats.

#22.1 Tot registrat, en bosses i motxilles, 23/07/2013 - 18:35

CIUnistes i sionistes sempre acaben plegats, al mateixos llocs (pagant nosaltres, no ells, que és el fotut): visca Andorra, visca Luxemburg, visca Suïssa, visca Liechtenstein, visca els Estats Units, and so on Panamà, Mèxic, Brasil, Argentina, les illes Caiman, Guernsey, Mònaco i Gabon.

#21 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 23/07/2013 - 14:21

Si El Restaurant El Raco de Can Fabes de Sant Celoni , rebes tambe Diners Publics del govern Segur no tindria que tencar con tindra que fer he PROU Donar diners publics els Diaris el que no pogui viura amb lo que fa que tanqui com fan moltes botigas hi revistas

#20 pedrorepublik, barcelona, 23/07/2013 - 14:09

El ABC y lo sé de buena tinta, regala los mismos periódicos que la vanguardia en los trenes, pero en colegios y centros educativos pero en Madrid. A mansalvas. Con el dinero de todos. Yo le diría al Antich lo dificil que es abrir un medio de comunicación escrito y que te subvencionen.