Publicitat
Comunicació · 17 de Juliol de 2011. 09:36h.

Totes les 'baixes' de Manuel Fuentes

El presentador estrella de Catalunya Ràdio ha 'cremat' una dotzena de periodistes

Totes les 'baixes' de Manuel Fuentes

Manuel Fuentes, en una imatge d'arxiu

El periodista de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, en el seu comiat de la temporada va lamentar que "l'equip del programa s'ha sentit sol moltes vegades aquesta temporada. Hi ha qui ha volgut enredar, qüestionar la nostra feina i el nostre èxit".

Però la veritat és que la manera de treballar del periodista ha provocat la marxa de dotze professionals del programa. Montse Poblet, Joaquim Lladó, Sara Cañete, Jofre Llombart, Marta Romagosa, Angels Bronsoms, Judit Perpinyà, Maria Guixà, Lídia Sánchez, Ester Castanyer, Montse Barcón i Lorena Jimenez han abandonat el programa per discrepàncies amb Fuentes.

Montse Poblet, que estava amb l'equip d'Antoni Bassas, va deixar l'espai dos dies abans de començar -setembre 2009- i la van reubicar a Informatius. Joaquim Lladó, un altre 'històric' de l'equip del Bassas, va durar un any. Actualment, està a l'àrea de Premsa de Catalunya Ràdio. Per la seva part, la productora de la tarda, Sara Cañete, va durar uns mesos. Ara és productora de la 'Nit dels ignorants' amb el Xavier Solà.

El periodista de Catalunya Ràdio Jofre Llombart va anunciar recentment al seu twitter que "a partir de setembre estaré amb el @jordibaste a @elmonarac1". Llombart, que era coordinador del programa d''Els matins' va dimitir el passat mes d'octubre juntament amb la sotsdirectora, Marta Romagosa, per discrepàncies amb Manuel Fuentes.

Àngels Bronsoms, que era l'encarregada del directe a la xarxa, també va durar un any i ara desenvolupa la mateixa feina a L'Oracle, del Xavier Grasset. La redactora d'Esports, Maria Guixà, va marxar un any després.

Una altra damnificada per la forma de treballar del presentador d'Els Matins és Judit Perpinyà, que van posar a treballar amb Fuentes per potenciar el programa, era la responsable dels guions a entrevistes polítiques. Va durar un any i mig farta dels canvis de criteri abruptes.

Per últim, Lídia Sánchez i Ester Castanyer, que són les substitutes de Bronsoms i Perpinyà respectivament, també han saltat, tot i que oficialment és per les retallades dutes a terme a l'ens públic. Les productores Montse Barcón i Lorena Jimenez també han abandonat el programa per discrepàncies.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#32 Sot, Barcelona, 21/08/2011 - 10:50

En Manuel Fuentes és el Mourinho dels mitjans de comunicació.

#31 montse barcon, barcelona, 27/07/2011 - 12:12

Com??? Jo no deixo el programa per discrepàncies amb ningú. Són altres els motius que em fan deixar el programa .Si algú m'ho hagués preguntat.....

#30 Andreu Iglesias, Barcelona, 19/07/2011 - 20:58

El que dieu de l'Àngels Bornsoms no és cert. Ha estat despatxada de la casa. Una mica de rigor, sisplau!

#29 Perejaume Smith, Barcelona, 18/07/2011 - 23:06

El problema de Fuentes es que gana un millón de euros al año en una casa llena de envidiosos y mediocres, como es TV3. That's all.

#27 Luca, bcn, 18/07/2011 - 14:47

mes que un el periodisme en crisi, a mi em sembla que certs periodistes tenen crisi i altres molt menys.