Publicitat
Comunicació · 11 de Novembre de 2013. 19:45h.

Totes les mentides del PP sobre Canal 9

Els populars es van comprometre en el seu programa electoral a "mantenir la televisió pública"

Totes les mentides del PP sobre Canal 9

Fabra, en una imatge a Canal 9

El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, no ha complert els seus compromisos electorals sobre Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) i ha decidit tancar l'ens públic després que el TSJCV declarés nul l'ERO, aprovat l'agost del 2012, que afectava 861 treballadors de l'empresa pública. 

El programa electoral dels populars exposava que Canal 9 "ha de ser l'altaveu dels valencians" perquè "és el seu altaveu. No en tenen cap altre" i es comprometia a impulsar "polítiques d'estalvi i sanejament", sense referir-se a l'ERO, a RTVV per mantenir "la seva posició de lideratge i de principal client de la indústria auxiliar de la nostra comunitat".

El compromís per a les eleccions a les Corts Valencianes celebrades l'any 2011 també apuntava que "aquest nou temps a RTVV ha d'estar regulat per un contracte-programa que establirà dues pautes: delimitarà les àrees i funcions de servei públic de l'ens i quantificarà econòmicament aquesta missió durant un període concret d'anys".

Aquest punt és l'únic que s'ha assolit, però el document dels populars, al contrari del que ha passat, assenyalava que "això garanteix l'estabilitat financera de RTVV, però també estableix la responsabilitat de gestió dels seus directius i les àrees de prestació de servei".

El Govern de Fabra tampoc no ha complert el compromís de revisar la Llei de Creació de RTVV, aprovada l'any 1984, "per poder implementar correctament totes aquestes novetats". 

També han incomplert la seva voluntat d'assolir el "màxim consens institucional en la gestió del grup, tot afrontant reformes reals com que siguin les Corts Valencianes que duguin a terme el nomenament del director general". L'executiu d'Alberto Fabra va aprovar divendres passat un decret llei d'urgència per poder nomenar els càrrecs vacants sense esperar a les Corts.

La dimissió de la directora Rosa Vidal i el fet que els treballadors es fessin amb el control de RTVV, va provocar que el Govern valencià aprovés aquest decret i nomenés Ernesto Moreno com a nou director general de l'ens perquè el gestioni fins al seu tancament.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Incumplidor, BCN, 12/11/2013 - 10:00

Y yo le prometí a mi mujer un viaje al caribe, y estoy en el paro y apunto de desahuciarme....

#2 torosentado, Barcelona, 11/11/2013 - 19:59

A ver cuando aparecen los enchufados/das de TV3 diciendo las manipulaciones , las censuras, el odio al diferente que exalan, el no consentir ni una palabra en español etc....Ahora tienen aportunidad antes de que estén en la misma situación que la valenciana. Ahora es la hora de los valientes....

#2.1 Protágoras, bcn, 11/11/2013 - 21:55

Después de Franco los antifranquistas fueron numerosos, después de Stalin los antiestalinistas también, y así podríamos seguir.
La verdadera valentía consiste es oponerse al totalitarismo y a la manipulación cuando todavía es apoyado por la mayoría.
Ahora hay que denunciar los abusos de TV3.

#1 BEJOTA, BCN, 11/11/2013 - 19:54

ESPERO QUE A TV3 LA TENQUIN PER QUE NO HI HAN DE CALÉS PER ADOCTRNAR.TARD O D'HORA HO VEUREM.(QUOTA DE PANTALLA 13% )

#1.1 didi monforte, bcn, 11/11/2013 - 21:06

Tv3 televisió líder a Catalunya.La més vista.Jo espero Bejota que et quedis sense feina,així podràs seguint adoctrinar-nos amb els teus comentaris.