Publicitat
Comunicació · 2 de Novembre de 2020. 12:20h.

Totes les productores que cobren de TV3

Josep Cuní, Jaume Roures, Andreu Buenafuente i Oriol Soler s'han beneficiat dels sis milions de Cultura

Totes les productores que cobren de TV3

Un total de 34 productores es van veure beneficiades de l'aportació de sis milions d'euros que va fer el Departament de Cultura a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Les productores van ser preseleccionades en la convocatòria de la CCMA per a projectes audiovisuals gràcies a l'aportació de sis milions d'euros que va fer el Departament de Cultura de la Generalitat.

En una resolució provisional, la CCMA va anunciar quines eren les productores preseleccionades i va anunciar que es contactaria amb les empreses per especificar les característiques dels projectes audiovisuals.

Entre les productores preseleccionades han estat El Terrat, d’Andreu Beunafuente, que ja produeix a TV3 programes com el FAQS. També Batabat, propietat de l’empresari Oriol Soler o Broadcaster, propietat del periodista Josep Cuní. Igualment hi ha productores com Grup Enderrock Edicions, editora de la revista Enderrock o Lavinia Audiovisual.

Altres productores beneficiades són Assa d'Or, Diagonal TV, Baleuko i Batabat, Ikiru Films i Goroka, Arriska Films SL, La Brutal SL, Newco Audiovisual, Benecé Produccions, Fosca Films, Testamento pct, Arena Sport Media, Mamba Media, Gestmusic, Brutal Media, B World Productions SL, Carles Sanchez Verdú,, La Bombilla Media, La Kaseta ideas factory, Mediaproducción SLU, Creaciència, AV Vídeo Produccions SL, Cream Cluster Content SL,, Filmsnomades, Zeba productions, LaBarrancoFilms, Àngela Films SL, Inblue Films, Clack Audiovisual i Toned Media.

La convocatòria es va produir després que el Departament de Cultura anunciés una aportació de sis milions d'euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb l'objectiu de fomentar "obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes de nova creació". La CCMA va obrir el passat 11 de juny, la convocatòria pública a partir de la qual s'han seleccionat els projectes audiovisuals d'aquestes productores.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 electra, Barcelona, 04/11/2020 - 08:50

Ara entenc perqué molts dies he d'apagar el programa del Cuní a la Ser. al guns dies és inaguantable, no és plural. S'ha d'entendre ha de tornar el favor i....a fe que el torna!!!!!

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/11/2020 - 00:35

"Josep Cuní, Jaume Roures, Andreu Buenafuente y Oriol Soler"

Que creieu que tenen en comu tots aquests noms ? I quan dic tots son tots, fins i tot el d´una vella gloria de la cosa catalana que presumeix publicament de ser asexuat politicament

Com diu un dels mes eminents detritus d´aquesta auca, ahi lo dejo.

#8 Telamarienra, Vng, 02/11/2020 - 17:43

“I” los empleados/nóminas de tv3, que hacen?

#7 Sergi Sergio, Barcelona, 02/11/2020 - 16:46

El nacionalseparatismo se basa en dominar 2 cosas de manera absoluta, la enseñanza y los medios de comunicacion, esto es tan evidente que esta escrito en un Plan desde hace 40 años: "el dia que dominemos completamente la enseñanza y los medios de comunicacion seremos hegemonicos"

#6 Onofre de Dip, Barcelona , 02/11/2020 - 16:30

A los primeros cristianos se les reconocía por el modo en que se amaban. Y a los nacionalistas catalanes de hoy se les reconoce por el modo en que se lo reparten.