Comunicació · 13 de Maig de 2009. 11:35h.

Tots els insults a Manuel Trallero

El periodista recopil·la tots els estirabots que ha rebut en 20 anys a 'La Vanguardia'

Tots els insults a Manuel Trallero

Imatge de la portada del llibre

El periodista Manuel Trallero acaba de publicar, El "Libro de los Epónimos" (Ediciones El Cobre), on recull tots els insults que ha rebut després de més de 20 anys d'escriure a La Vanguardia. Ordenats alfabèticament hi ha totes les acusacions que ha rebut l'articulista al llarg de la seva trajectòria: des d'"asqueroso" a "caganer" passant per "hijo de puta".

L'obra inclou també només alguns dels seus articles més destacats -com el de la seva marxa de La Vanguardia o sobre el cas de l'Alba-, sinó la corresponent rèplica d'Albert Boadella,Juan Marsé, Félix de Azua o Carles Sentís, entre d'altres. En opinió d'alguns lectors, Manuel Trallero és "un amargado", produeix "fàstic", genera "autoodi", diu "barbaritats" i és un "botifler" o un "xarnegàs".

L'autor (Barcelona, 1951) ha escrit també altres llibres com 'Al este de Manhatan', 'Los siete pecados catalanes', 'Contra el PP', 'Barcelona, 2004 como mentira (amb el fotògraf Sergi Reboredo) i 'La Invención de Carmen Brot' amb l'historiador Josep Guixà.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Joan, La Coope, 31/12/2009 - 19:16

N'hi ha algú que com parli com escriu,tant independentista i tant català,i.....Ramon?.

#7 luis, barcelona, 13/05/2009 - 22:24El tal TRALLERO me recuerda aquella frase celebre que dice: el verdaderi cinico es aquel que ve las cosas tal como son

#6 Com us agrada el pal, per darrera!!!, 13/05/2009 - 19:36

Quan un polític, periodista o opinador és criticat tan aclaparadorament pel "populacho" és q alguna cosa bona ha fet. A les majories sempre està la purria, la mediocritat, la incultura i la falta d'higiene mental. Visquen per sempre les minories!!!

#5 Aleix, Bcn, 13/05/2009 - 16:50

És un èxit per Trallero tenint en compte que escriu per insultar i provocar i generar més insults i provocacions sobre ell mateix. És una forma de narcisisme díficil d'entendre

#4 Miquel, Barcelona, 13/05/2009 - 15:20

De cóm en Trallero ha insultat el pais, també es poden fer uns quants llibres.