Publicitat
Comunicació · 19 de Desembre de 2014. 08:58h.

Tots els que van sortir a L’endemà

Cap 'unionista' en el 'documental' d'Isona Passola que va emetre TV3

Tots els que van sortir a L’endemà

Alguns dels participants

El documental L’endemà, que TV3 va emetre dimecres en ‘prime time’ i que va revolucionar les xarxes socials, no va incloure cap testimoni ‘unionista’ que qüestionés els avantatges d’una hipotètica independència de Catalunya. El documental d’Isona Passola, una coproducció de Massa d’Or Produccions i Televisió de Catalunya, pretenia “aclarir els dubtes que es planteja la societat davant del procés sobiranista”.

Els “experts” que hi van aparèixer són Xavier Sala i Martín, Germà Bel, Jordi Basté, Lluís Cabrera, Eduardo Reyes, Vicenç Villatoro, Jordi San José, Isidre Sierra, Joan Manuel Tresserras, Ismael Palacín, Fèlix Martí, Imma Juan, Raül Romeva, Ramon Folch, Marcel Coderch, Jordi Armadans i Enric Canet.

També Carme Porta, Mar Gaya, Gerard Esteva, Xavier Martínez Celorrio, Carles Duarte, Miquel de Palol, Manel Esteller, Antoni Trilla, Jaume Morató, Guillem López Casasnovas, Daniel Albalate, Albert Pont, Joan Caball, Àngels Guiteras, Sor Lucía Caram, Antoni Comín, Xavier Martínez Gil, Núria Bosch, Modest Guinjoan, Gemma Sendra, David Monllau, Santiago Vidal, Amaya Olivas, Eduard Sagarra, Salvador Cardús, Jaume López, Clara Ponsatí, Graham Watson, David Martín, Maria Badia i Cutchet, Ramon Tremosa i Ramon Carbonell.
 
“A partir de l’etapa d’enorme transcendència que viu Catalunya, ‘L’endemà’ busca trobar resposta a les preguntes que es pot plantejar la població. Interrogants substancials sobre com posicionar-se davant d’una consulta o de la viabilitat de Catalunya com a Estat. Com es cobrarien les pensions? Les empreses catalanes perdrien mercat? Què passaria amb els llocs de treball?”, informava TV3.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#36 Carlos Gomez, BCN, 20/12/2014 - 20:03

Y eso que se han olvidado de muchos historicos luchadores por la libertad del los pueblos oprimidos del mudo: Cleries, Lopez Tena, Salvador Espot entre otros muchos, muchisimos patriotas de socarrel.
Y eso sin contar con la Sagrada Familia: la Familia Pujol. Som catalans, som els millors.

#35 Núria, Vallès Occidental, 20/12/2014 - 17:31

Només hi faltava l'Adolf Netanyahu en persona... ah calla, que potser no va poder venir i el va substituir el Villatoro.

#34 asna, vic, 20/12/2014 - 12:28


Echo a faltar en el listado al asno (auténtico) autoctono . Hubiese dado al documental un aire mas científico

#33 Pere, El Prat de Llobregat, 20/12/2014 - 04:26

Quants independentistes diu que surten, a la televisió pública espanyola que paguem entre tots, també els independentistes? Cap?

#32 xavier fabra, el nodo de tv3 , 20/12/2014 - 00:01

a quien sorprende ya el nodo de tv3 y el cac tiene algo que decir?