Publicitat
Comunicació · 30 de Juny de 2011. 17:23h.

Tracte de favor d'Interior a l'ACN

Periodistes denuncien que només l'agència va poder enregistrar el desallotjament de Plaça Catalunya

Tracte de favor d'Interior a l'ACN

Imatge dels missatges al Twitter

Els Mossos han tingut un tracte de favoritisme amb l'Agència Catalana de Notícies (ACN) durant el desallotjament de la Plaça Catalunya, segons han denunciat diversos periodistes que han estat fent guàrdia al centre de Barcelona.

Tot i que durant la matinada d'aquest dijous eren diversos els mitjans que esperaven l'actuació dels agents a Plaça Catalunya, els Mossos han apartat els periodistes fora del cordó policial, al·legant motius de seguretat. Tots menys els de l'ACN, que han pogut enregistrar les imatges des del centre de la plaça per a després comercialitzar-les.

El Twitter ha servit per a que alguns dels comunicadors hagin denunciat el que ha succeït. Per exemple, Antonio Baquero, d'El Periódico, ha afirmat que "Interior fa fora els periodistes i només deixa a l'ACN, fet que suposa un gravíssim acte de censura per part d'Interior".

Per la seva banda, la periodista de TVE Carol Espona ha dit el següent: "Si no ho dic revento... pretenien que només enregistrés ACN fent pool... Tant molestem?".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Enric, Lleida, 01/07/2011 - 08:19

I no és per allargar més el tema, però ACN vol dir Agència Catalana de Notícies, que es suposa que és l'agència de tots... Si haguessin cridat l'agència de notícies armènia potser sí que podrien criticar.

#5 laia estany, lloret de mar, 30/06/2011 - 23:51

Teniu el que us mereixeu. Per la vostra qualitat informativa, per les vostres opinions irrespectuoses envers la gent, del departament d'interior colliu el que heu sembrat. Fins i tot ells se n'adonen del poc respecte del que us heu fet deutors i així és com us tracten.

#4 Joana Valles, Barcelona, 30/06/2011 - 22:16

Ahir ho vam explicar i avui ho tornem a fer: no hi va haver cap tracte de favor cap a cap mitja. Es va demanar a l'Acn que fes el pull i despres repartis les imatges gratuitament a tots els mitjans per tal de poder fer compatible la feina dels periodistes i dels mossos

#3 emilio, a, 30/06/2011 - 19:10

hombre,,,, supongo que a La Vanguardia tambien le habran dado un trato de favor, será por meritos.

#2 Enric, Lleida, 30/06/2011 - 18:25

Em sembla el més normal, si pensem que el 90% dels periodistes són peluts indignats amb armilla reflectant. Si hem de desallotjar, s'han de desallotjar tots. A veure si comencen a baixar els fums de la casta periodística.