Publicitat
Comunicació · 17 d'Agost de 2013. 16:43h.

Tracten Boadella de "provocador"

Carlos Carnicero considera que "és bo que hi hagi gent que porti la provocació a un límit"

El periodista Carlos Carnicero ha tractat el dramaturg Albert Boadella de "provocador" per protestar per la cadena humana de la Diada fentse una foto ensenyant el cul amb una estelada foradada. 

Durant la tertúlia del programa Al dia d'13TV, ha manifestat que "és bo que hi hagi gent que porti la provocació a un límit per cridar l'atenció sobre determinats assumptes". Tanmateix, ha indicat que "em sembla malament" si el gest "constitueix una ofensa i hi ha gent que se sent ofesa per això".

El tertulià ha recordat que "els francesos han estat en tussis les èpoques mestres de la provocació" i creu que el gest "estimula un debat sobre el que pot significar". "No li dono més importància", ha conclòs.

Finalment, la periodista Mari Pau Domínguez li han recordat que "encara sort que no va dir: 'm'ho pas pel folre de...'" "Crec que Boadella té el cap prou moblat com per no utilitzar altres parts del seu cos", ha conclòs.

Carlos Carnicero
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#15 josepxicot, Barcelona, 18/08/2013 - 18:39

Aquest paio que viu a Cuba,per ell allò és un paradís
penso que tè massa llana al clatell i al cap massa
sol caribeny,quedat allà a guaudir dels Castro verita
bles genocides i deixa al bond´en Boadella en pau,
ell no es un criminal com els germans Castro.

#14 Jordi Moll, BDn, 18/08/2013 - 14:38

Que no es preocupin ben gens, a nosaltres, els independentistes, se'ns en refot ja el que fan. Mentre no limitin la democràcia, que facin el que vulguin.

#12 Diumenge, Catalunya, 18/08/2013 - 10:29

Provocació? Em penso que ho confonen amb la llàstima.

#10 Boy, boy, boy !!!!, Catalunya pels catalans !!!!!!, 18/08/2013 - 00:10

Aquest Carlos Carnicero quan va començar a governar Zapatero i coincidint amb la seva marxa a viure a Cuba va fer una deriva espanyolista amb un discurs molt proper al PP. A mes sempre a estat contra el nacionalisme català d'una manera aferrissada. "No sap identifcar" be el nacionalisme espanyol.

#8 pere, Madrid, 17/08/2013 - 20:41

Us podeu imaginar què dirien/farien aquests "demòcrates" si en lloc de l'estelada fos la bandera del toro? Fugir ja és una qüestio de supervivència!