Publicitat
Comunicació · 2 de Setembre de 2011. 09:21h.

"Tracten Catalunya com a una prostituta"

Rahola denuncia que "només ens volen callats i pagant"

"Tracten Catalunya com a una prostituta"

Rahola

La periodista Pilar Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, es pregunta "com es pot canviar la Constitució afectant directament a Catalunya, sense tenir en compte a Catalunya? I com és possible que es fiqui la mà a la Carta Magna, trencant sense complexos els consensos mínims que aquest text necessita?".

La periodista recorda que "sense Catalunya el consens de la transició mai hauria existit" i lamenta que "cada vegada que PP i PSOE es fan amiguets i s'abracen com nenes acabades de perdonar, s'obliden de qui són i es creuen déus menors. I és llavors quan tracten a Catalunya com si fos una prostituta".

"Zapatero i Rajoy, Rajoy i Zapatero, i els seus respectius palmeros (alguns d'ells desgraciadament catalans), es comporten com si fossin els amos del corral, entrant a la terrisseria espanyola com si fossin elefants en manada. Per descomptat diran que només és una petita modificació, que es tracta de crisi, de contenció del dèficit, que les autonomies bla, bla, bla, però el cert és que acaben de demostrar que només ens volen callats i pagant", critica.

"Fora que ... ens necessitin puntualment, perquè llavors es posen gentilhomes i apel.len ràpidament al sentit d'Estat, a la responsabilitat catalana ... convençuts que fa segles que ens prenen el pèl i la mesura. I aquí, estan , doncs, no perdent cap oportunitat per perdre-totes en la seva relació amb Catalunya, potser perquè mai han cregut realment en la comprensió mútua, sinó en el dret històric de cuixa".

"El problema és que ells ho guisen i nosaltres hem de pagar sempre el guisat i el disbarat. Certament res de nou sota el sol d'aquests líders mediocres, centralistes i antics. Res de nou, però tot molt pesat", conclou.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#46 Pepe, Barcelona, 04/09/2011 - 21:45

Apa Rahola! Quan madurareu? Quan passareu pàgina? Quan mirareu al futur? Els nacionalistes-independentistes continueu mirant-vos el melic, i mentre els BRIC van apoderant-se del món.

#45 cabiria, barcelona, 04/09/2011 - 16:14

Ara que ja ho tens clar, Pilar, seguiràs aprovant la poruga prudència d'aquest Mas missing quan venen els cops forts, o retornaràs a la teva opció independentista de juventut?

#44 Miquel, Barcelona, 03/09/2011 - 00:36

Ah! però quan vé la hora de la veritat, CiU, al que avui no li han fotut ni puto cas - ja fa temps que va quedar ben palés -, s'abstenen de votar la independència!

#43 Bon Jan, Bcn, 02/09/2011 - 22:33

Ep! A les prostitutes ni tocarles! Jo com a client asidu, mai he tingut cap queixa.

Jan.

#40 Martín Martínez Mart, B, 02/09/2011 - 18:59

Quantes coses es podrien dir de les crisis!..
I de la teràpia de xoc!..