Publicitat
Comunicació · 2 de Desembre de 2009. 12:08h.

Tracten els segrestats de "cooperants Visa Oro" a l''ABC'

Un columnista de l'ABC reclama que "els alliberi Laporta"

Tracten els segrestats de "cooperants Visa Oro" a l''ABC'

Antonio Burgos

L'articulista del diari ABC, Antonio Burgos, ha manifestat en un article a l'esmentat diari que "els cooperants són ara com els missioners abans. Els missioners eren el plat preferit dels indígenes antropòfags: 'De la mar el mero, y de la tierra, el misionero'·.

"Els cooperants són la presa favorita dels segrestadors de la Berbería, que en comptes del cent volant de reclamar la seva tela marinera com descendents de moriscs, prefereixen l'ocell a mà del cooperant català capturat. Cooperants Visa Oro que, clar, com a Espanya no hi ha aturats que omplin els menjadors de Cáritas i de les germanes de San Vicente Paúl; com en Espanya no hi ha gent que s'hagi quedat sense casa per mor de la hipoteca; com a Espanya no hi ha gitanos romanesos vivint sota dels ponts, ja que es tenen els pobres que anar a llunyanes terres africanes per trobar indigents amb qui fer solidaritats amb diners de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona·.

"Que ja saben que es diuen ONG, organitzacions no governamentals, aquelles que viuen a costa dels diners dels diferents governs," afegeix.

"Hi ha coses, emperò, que no m'explico. Quina punteria tenen els segrestadors, fill: sempre segresten espanyols de províncies que no volen ser Espanya, que menyspreen la seva bandera, la seva llengua, la seva cultura i fins i tot la seva festa dels toros. Els segrestats, o són bascos o són catalans. Encara està per veure que segrestin un senyor de províncies de Zamora, orgullosíssim de ser espanyol."

"I quina punteria també la del Regne d'Espanya, que li envia l'Armada als que no porten la bandera pàtria en els seus vaixells i la Guàrdia Civil als quals haurien de demanar que els alliberés Joan Laporta amb les castes totes de l'Estatut Tururut".

"Esperem que tot quedi aquí i acabi bé. Perquè com els aprenents de segrestadors continuïn fent les pràctiques amb espanyols i continuem pagant rescats a tocateja, m'estic veient que ara el gener serà perillosíssim anar a Londres. Segur que a les rebaixes d'Harrod segon arriben els becaris de la Facultat de Segrests i es porten a dos matrimonis de Badajoz que estaven tan ricament comprant armilles de punt", conclou.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Casper, Una futura Catalunya lliure, 15/12/2009 - 13:40

Té tota la raó. És que no hi ha a Catalunya aturats, gent sense casa, pobres, misèria, etc...? Doncs que fan els nostres recursos marxant cap a Espanya? Aplicat a tu i els vostres la mateixa recepta. No a l'espoli fiscal de 21.000 milions anuals !

#35 Josep, barcelona, 03/12/2009 - 13:17

I tu Bernat... que c.oll.ons parles!!! Calla d'una p_ut_a vegada!!! Estic cansat de tantes acusacions falses.... Ves a c._ag_ar !!!!

#34 Español, España, 03/12/2009 - 10:32

Bien, cada vez hay más gente a favor de expulsar a Cataluña de España y poner aduanas y aranceles a sus productos. Boicot total. Cataluña va directa a la ruina. Y yo me alegro.

#33 mario, barcelona, 03/12/2009 - 10:16

Ja fa temps que ho tinc clar. I articles com aquest em recorden, per si m'en habia oblidat, que la unica sortida que ens queda als catalans, es l'independència. Ens critiquen perque no estimem espanya, però ells ens empenyen des de sempre: INDEPENDÈNCIA

#32 Gombau, Vidreres, 03/12/2009 - 00:32

Serena de Valls: Cardes molta pena amb les bestieses que dius i està clar que com a bona espanyolista tú ni pots, ni en sabs ni vols.