Publicitat

El periodista fitxa per 'El Mundo'

Trallero torna

Manuel Trallero, en una foto d'arxiu, el febrer del 2007

El periodista Manuel Trallero, anteriorment a La Vanguardia, ha fitxat per El Mundo, on realitzarà una sèrie d'entrevistes a diferents personatges de la vida pública, entre ells "Miquel Roca, Josep Cuní i Bru de Sala", tal com el mateix revela en una entrevista per a l'esmentat diari. Des que va deixar La Vanguardia, només escrivia al seu bloc La Vanguardia desde fuera.

"He estat molts anys en un altre diari, en aquest cas La Vanguardia, i no em podia arribar a imaginar que tornaria a la premsa escrita. Per a mi representa tornar a començar. Quan tens 20 o 30 anys és fàcil però, amb la meva edat, sempre sorgeixen alguns dubtes: si ho faré bé o, no què pensarà la gent... és com tornar a enamorar-se", apunta.

En clau d'actualitat, Trallero considera que "els casos que han aflorat en els últims temps formen part de la normalitat. Ningú no es podia creure que hi hagués diversos escàndols sonats de corrupció a Marbella, València o Madrid i que Catalunya quedés immune. A Espanya la corrupció és un problema d'Estat, un delicte absolutament estès i transversal, que afecta institucions, partits polítics i empreses en general".

Per a ell, el periodista ha "d'explicar la gravetat de les notícies que passen i, sobretot, aclarir per què ocorren. Els fets no succeeixen per casualitat. Sempre els acceptem com si fossin desgràcies naturals i tendim a no explicar el perquè de les notícies". "Cal "procurar que el lector tingui un coneixement del personatge des d'un punt de vista diferent. No vull fer la típica entrevista de preguntes i respostes sinó que intentaré barrejar la informació amb l'opinió per oferir una visió més àmplia de l'entrevistat", conclou.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Manu, Barcelona, 13/11/2009 - 10:15

Y ¿a quién le importa?

#11 Pléyade, Barcelona, 13/11/2009 - 09:26

¿Por qué dejó Trallero a La Vanguardia?

#10 Ramon, Barcelona, 12/11/2009 - 18:35

Me'n alegro que torni a escriure en la premsa escrita. Es un bon periodista. Potser ara em canviaré a llegir El Mundo ...

#9 Albert, BCN, 12/11/2009 - 17:42

Patètic, son mes interessants i sofisticades les opinions de qualsevol tertulià de bar que les d?aquest paio ..... sort que rarament llegeixo El Mundo.

#8 Pep, El Masnou, 12/11/2009 - 15:50

Dios los cria....