Publicitat
Comunicació · 23 de Juliol de 2020. 17:33h.

Treballadors de Catalunya Ràdio demanen que el relleu de Terribas no sigui per "afinitat política"

El Consell Professional d'Informatius i el Comitè d'Empresa estan "estupefactes" per l'intent de cessar Saül Gordillo

Treballadors de Catalunya Ràdio demanen que el relleu de Terribas no sigui per "afinitat política"

El Consell Professional d'Informatius i el Comitè d'Empresa de Catalunya Ràdio han exigit aquest dijous que el substitut de Mònica Terribas com a conductor de 'El matí de Catalunya Ràdio' sigui "escollit únicament per la seva vàlua professional i no per la seva afinitat política".

"Exigim que el pròxim presentador o presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio" sigui algú escollit únicament per la seva vàlua professional i no per la seva afinitat política. Qui condueixi aquest programa tan important, que marca l'actualitat del país, ha de ser una veu crítica amb el poder polític i econòmic, que no accepti ingerències de cap tipus i que es guiï exclusivament pel seu criteri professional" han reclamat.

Els treballadors de la cadena, en un comunicat, es declaren "estupefactes" amb "l'intent de cessament del director de Catalunya Ràdio per part de la presidenta de la CCMA". A més, consideren un "mal senyal" la sortida de Mònica Terribas i han apuntat que "les disputes personals i les picabaralles polítiques planen sobre les decisions que afecten el present i futur" de l'emissora. També asseguren que no acceptaran ingerències en els continguts o la manera de fer de qui condueixi l'espai.

"L'episodi posterior a la dimissió de Mònica Terribas, amb l'intent de cessament del director de Catalunya Ràdio per part de la presidenta de la CCMA, ens deixa estupefactes" apunten al comunicat. "Sobretot perquè les mateixes acusacions que s'esgrimeixen són aplicables al mateix Consell de Govern de la Corporació. Fa massa temps que els consellers haurien d'haver cessat en els seus càrrecs" han exigit.

"Defensar la credibilitat dels mitjans de comunicació públics hauria de ser una prioritat de país" han manifestat en el text. També han demanat "que les picabaralles entre la direcció de Catalunya Ràdio i la presidència de la CCMA no obstaculitzin ni dilatin l'elecció del substitut o substituta de Mònica Terribas".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 arm, figueres, 24/07/2020 - 10:50

rahola, seria la candidata perfecte, es imparcial totalment i no es casa mai amb ningu

#3 Alondra8, Barcelona, 24/07/2020 - 10:42

A buenas horas mangas verdes. Ahora?
Medios de comunicación al servicio del regimen

#2 Joan, Bcn, 23/07/2020 - 21:10

Ara tots són impoluts i imparcials.

#1 TARARÁ, Barcelona, 23/07/2020 - 19:28

Estem de pega, tant en el pais com en el paiset