Publicitat
Comunicació · 30 de Gener de 2014. 14:00h.

Treballadors de la Corpo tallen la Diagonal

Crits de "Brauli, lladre"

Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio s'han manifestat aquest dijous a les portes de l'emissora pública i davant la seu de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i han demanat la dimissió del president de l'ens, Brauli Duart, que s'ha reunit amb representants del comitè d'empresa.

Els manifestants han tallat durant quinze minuts el trànsit a l’Avinguda Diagonal de Barcelona, abans de dirigir-se cap a la seu de la CCMA. Posteriorment també han tallat el trànsit a la cantonada del carrer Ganduxer amb la Via Augusta.

Durant la protesta han fet sonar xiulets, han cridat consignes com "Brauli, dimissió", "lladres" i han mostrat una pancarta amb el lema "Directius més rics = treballadors més pobres". També han cridat contra d'altres dirigents, com els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, Eugeni Sallent i Fèlix Riera.

Els treballadors dels mitjans públics han convocat una vaga de 24 hores -la segona en una setmana-, en protesta per les propostes de la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) de noves retallades salarials. 

A més, els treballadors de Catalunya Ràdio també han convocat una vaga de 24 hores aquest dissabte, 1 de febrer, per "seguir demostrant l’oposició de la plantilla a la postura de l’empresa en negociació".

Protesta davant dels estudis de Catalunya Ràdio
Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#41 julio, barcelona, 02/02/2014 - 03:55

La CCMA ha sido tradicionalmente la "canongía" donde se agradecían los servicios prestados a los políticos del "régimen".La crisis actual y las locuras soberanistas, abocan a los medios del ante(al menos TV3 )a su cierre, si no se merma su gasto que mantenemos muchos para que sea el coto del "amo"

#40 .......VALENCIANO-MALLORQUÍN-XAPURREAU (II)..., Lleida i Tarragona = MOSSÀRAB....., 31/01/2014 - 13:26

......hasta que Pompeu i Fabra "inventó" el "català", a partir del VALENCIANO-MALLORQUÍN (=MOZÁRABE-levantino), para así poder APROPIARSE del SIGLO de ORO del VALENCIANO y del MALLORQUÍN (=TIRANT Lo BLANCH......Ramón LLULL......)..............

#39 .......VALENCIANO-MALLORQUÍN-XAPURREAU (I)........, Lleida i Tarragona = MOSSÀRAB..........., 31/01/2014 - 13:12

Mientras en VALENCIA, MALLORCA, La Franja de ARAGÓN, LÉRIDA y TARRAGONA se hablaba, desde tiempos inmemoriales y durante muchos siglos, el MOZÁRABE-levantino...En BCN y GERONA se hablaba el dialecto LEMOSÍN-occitano-provenzal....................................................................

#38 Terraxa, Terrassa, 31/01/2014 - 12:23

No tenen DRET a putejar a la gent, al que arribarà tard a l'entrevista de feina, al que va a l'hospital per què li han ingressat un parent, al que perdrà la venda al client, al turista que perdrà l'avió....

no tenen vergonya.
tants anys vivint del cuento que ara és creuen que són superiors

#37 Bernat, Barcelona, 31/01/2014 - 10:14

Amb sous de mitjana de 55.000 euros/any hi ha marge per retallat encara més fins arribar a moll de l'os. I pagant 30 milions/any per la F1, a part despeses de viatges pels locutors, també hi ha marge per més retallades. La festa s'ha acabat, nois.