Publicitat
Comunicació · 24 de Febrer de 2011. 13:18h.

Treballadors de la SER no volen "pagar les cagades de Cebrián"

Consideren que l'ERO que afecta a 2.500 persones és per "satisfer els nous inversors de Liberty"

Treballadors de la SER no volen "pagar les cagades de Cebrián"

Treballadors de Ràdio Barcelona protesten contra l'ERO del grup Prisa

Treballadors del grup Prisa, la majoria d'ells de la Ràdio Barcelona-Cadena SER, s'han concentrat a les portes de la seu de l'emissora per protestar contra la retallada de plantilla que afecta a més de 2.500 treballadors de les diferents empreses pertanyents al grup. Durant la concentració s'ha demanat la dimissió del director del grup Juan Luis Cebrián i s'han cridat consignes com "No volem pagar les cagades de Cebrián".

En aquest sentit, el president del comité d'empresa de Ràdio Barcelona, Xavier Sänchez, ha manifestat que "la majoria de nosaltres pensem que els que avui dirigeixen el grup Prisa contitueixen el veritable problema perquè han deixat perdre les senyes d'identitat de la companyia després de la mort de Jesus de Polanco" i ha posat l'exemple de "la insòlita venta de Cuatro a Berlusconi i la substitució en la graella de programació de CNN+ pel canal de 24H de Gran Hermano".

Sobre els més de 2.500 acomiadaments, ha apuntat que "no entenem un ERO que només es justifica la necessitat de satisfer els nous inversors de Liberty" i ha afegit que "aquest sistema de capitalismo salvaje no serveix per a construir cap país".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ramon, barcelona-c, 25/02/2011 - 17:04

Tot el grup PRISA es un conglomerat espanyol , espanyolista i espanyolitzador que sería saludable desapareixés del mon. Ho lament per els treballadors i espcialment per les seves families doncs els treballadors també deuen tenir la seva part aliquota.Continua però sent el diari del pijo-progres

#3 Alexia, Manlleu, 24/02/2011 - 18:01

Aquest Cebrián, molt progre, molt d'"esquerres", molt P$OEcialista, però és un menbre destacat del Grup Bilderberg i la Trilateral. Ja veieu quina classe de "progres" d'"esquerres"hi ha, tot pura estètica, pura façana, pura enganyifa.

#2 Quim, Girona, 24/02/2011 - 17:56

Qué dieu ara!!...que han fotut al carrer a n Francino i la Barceló?.

#1 clara gomez, bcn, 24/02/2011 - 14:54

Gràcies per informar!!!!!!!