Publicitat
Comunicació · 26 de Març de 2018. 22:12h.

Treballadors de TV3 amb el llaç groc

Concentració per reclamar la llibertat dels presos i denunciar les “hostilitats” contra els mitjans públics de la Generalitat

Treballadors de TV3 amb el llaç groc

Concentració dels treballadors de TV3 (foto: comitè d'empresa de TV3)

El comitè d’empresa de TV3 ha convocat aquest dilluns una concentració davant les portes de la cadena pública per “rebutjar els empresonaments i ordres de detenció contra representants polítics catalans”. Els treballadors de la televisió pública catalana ha reclamat al seu perfil de Facebook que “s’acabin les hostilitats contra TV3 i els mitjans públics de la CCMA”.

tv32.jpg

“Units contra la repressió i per reiterar que sense mitjans públics lliures no hi ha democràcia”, ha manifestat el comitè d’empresa de TV3 a través de twitter. El consell professional de la televisió pública catalana, de la seva banda, ha denunciat a les xarxes socials “la manipulació de qui ens vol… inexistent”, en al·lusió del Govern espanyol.

De fet, la vicepresidenta de l’Executiu central, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat un debat parlamentari sobre el “sectarisme” de TV3. “Seria molt bo un debat parlamentari en profunditat al Parlament de Catalunya sobre la posició que està duent a terme TV3”, ha considerat la número dos del Govern espanyol.

tv33.jpg

Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#28 lucas, bcn, 27/03/2018 - 23:51

Popongo derruir tv3.

#27 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 27/03/2018 - 17:25

¡Un ERE y a la p... calle! Y los cuatro que queden, para dar el tiempo y el tráfico por 1.000 euros y estarán bien pagados.
Si quieren ejercer su "libertad de expresión" exibiendo el churro amarillo, que se lo paquen de su bolsillo, o del de Roures.

#26 Marina, Sant Cugat, 27/03/2018 - 15:00

Doncs com passa amb tots els professors de Uni...tots indepes!!!!! VINGA LES CASUALITATS!!!
Vergonya. Kina país de merda tenim. I a sobre es queixen que estan manipulats, cohartats, oprimits...serà perque fan exactament el mateix amb el que no pensen com ells! Un periodista que no voti indepe pot accedir a treballar a TV3, o directament se'l veta?

#25 Marina, Barcelona, 27/03/2018 - 14:58

Tots els periodistes de TV3 són indepes?
Tots els periodistes de Cat Radio són Indepes?
Tots les periodistes de l'equip d'en Basté són Indepes?
Passa alguna cosa aquí? Atzar? Destí? Coincidència?
Els procesos de sel·lecció de contractació a un lloc públic són reals? Néts? Justos? Honestos? o Corruptes? Qui garanteix transparència n

#24 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/03/2018 - 14:52

Un medio públio no puede incitar al odio y a la violencia a una parte de la sociedad contra la otra, y eso es lo que hace Tv3% y Carlistuña Radio. Creo que ya está más que demostrado que debería pasarse del 1,55 de ahora al 15,5.