Comunicació · 23 d'Abril de 2014. 13:02h.

Treballadors de TV3 amenacen amb vaga a les eleccions

"Si volen tenir pau en tot aquest procés electoral, ens hauran de fer cas"

Treballadors de TV3 amenacen amb vaga a les eleccions

Un treballador de TV3 de la secció sindical de CGT

La secció sindical de CGT a TV3 s’ha solidaritzat amb la secció del sindicat a la FNAC, que, coincidint amb el dia de Sant Jordi, ha convocat una vaga per denunciar la precarització de les condicions laborals. Els treballadors de la televisió pública han amenaçat amb convocar una vaga durant les eleccions.

Un treballador de TV3, en declaracions a e-notícies, ha manifestat que "compartim la mateixa idea: és violència no poder arribar a final de mes amb el sou que et paguen". "La nostra lluita segueix endavant", ha apuntat en referència al procés negociador entre la direcció i les treballadors de la televisió pública.

"Si volen tenir pau en tot aquest procés electoral -ha dit-, hauran d’entendre els treballadors i ens hauran de fer cas". "Ja ens han abaixat més del 30% del salari i resistirem tot el que puguem perquè no ens el redueixin més", ha afegit.

Els treballadors de la FNAC del Triangle s’han concentrat a les portes del centre comercial per denunciar que “són uns explotadors com els de Bangla Desh” i a les persones que han entrat els donaven informació entre crits d'"esquirols". 

"No entreu a la FNAC, no aneu a comprar, solidaritat amb els companys que estan en vaga", ha demanat un portaveu de la secció sindical de CGT acompanyat per una vintena de sindicalistes. 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pip, igualada, 23/04/2014 - 20:53

Els treballadors de FNAC (i els de Mango, q no ho diuen, perquè es tracta de jueus) totalment amb ells... però els 2.500 funcionaris milionaris dels 63.000 euros de TV3, que es fotin, per ganduls i pel morro gros que tenen de fer veure que es "solidaritzen" amb gent que cobran 10 cops menys q ells.

#8 Kropotkin, Vic, 23/04/2014 - 15:57

Genial lo del trabajador de TV3 que dice que no pueden llegar a fin de mes.Jua, jua, jua,... Con un salario medio de 45.000 euros y no les llega... Jua, jua, jua,... En cuanto salga el iPhone 6, seguro que no pueden comprarse los 4 para toda la familia. Sobrevivirán con el iPhone 5 y el iPad. Pobres

#7 lloll, bcn, 23/04/2014 - 15:24

Nada nada, aquest saben q mengen, tenen 2 residencia, poden pensar en un futur, fer un projecte vital...etc etc. Com cualsevol funcionari. Parole parole parole!!!

#6 sergi, sant Cugat, 23/04/2014 - 15:18

Demagògia i seguidisme dels ignorants: la CGT enganya a tothom i a sobre uns quants li segueixen el discurs demagògic: la FNAC paga segons conveni de grans magatzems, per tant, el mateix que, p. ex. el Corte Inglés (amb sindicat sindicat groc). Manos Limpias i CGT, la vergonya del sindicalisme.

#5 Terraxa, Terrassa, 23/04/2014 - 15:10

Doncs que substitueixin la programació per l'emissió de totes les nòmines dels treballadors que fan vaga. Així podrem fer comptes de quant estalviem.
Fins i tot jo me la miraria.