Publicitat
Comunicació · 20 de Maig de 2018. 20:00h.

Treballadors de TV3 temen la intervenció

El comitè d'empresa avisa que “vindria de sèrie” amb un nou 155

Treballadors de TV3 temen la intervenció

Concentraci´dels treballadors de la CCMA, en una imatge d'arxiu

El comitè d'empresa dels mitjans públics catalans avisen que la intervenció de la CCMA “vindria de sèrie” si el Govern espanyol decideix aplicar novament l'article 155. Els treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ho han assegurat en un comunicat en el que demanen que “TV3 i Catalunya Ràdio han d'estar fora de la batalla política”.

“Aquesta intervenció estatal inclouria el control dels mitjans de la CCMA que es va evitar en el 155 de l'octubre passat. Si es tira endavant un nou 155, ja vindria de sèrie”, adverteix el comitè d'empresa, que defensa que els mitjans públics “han de ser un element fonamental per a la democràcia i la convivència a Catalunya, i no pas part del conflicte polític”. També reclama als partits que “respectin els mitjans de la CCMA, els seus professionals, i els preservin del control governamental, de les batalles partidistes i de la intervenció estatal del 155”.

Els treballadors asseguren que “sempre hem lluitat per la desgovernamentalització i la despartidització dels mitjans, i una intervenció via 155 seria l’antítesi de la llibertat que reclamem”. “Si algú considera que aquests mitjans públics són partidistes, la solució no passa per polititzar-los encara més de la mà del PP”, rebla el comunicat.

Per altra banda, el comitè d'empresa de la CCMA exigeix al nou Govern que “procedeixi a la renovació obligada del consell de govern de la Corporació”. “Una renovació amb criteris professionals, que no passi per quotes de partits i que s’aprovi amb majories qualificades”, expliquen els treballadors dels mitjans públics catalans.

Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#30 luis, barcelona, 21/05/2018 - 20:36

Esta tv debía haber sido cerrada en el MOMENTO UNO en el que entrevisto a uno de los RESPONSABLES DE LA MATANZA DE HIPERCOR y al que además se le rieron las gracias
Entiendo el que a ningún RESPONSABLE se le retorcieran las tripas, ya que para eso hay que tener DIGNIDAD y eso últimamente escasea
¿Alguien imagina algo igual en otro país?

#29 luis, barcelona, 21/05/2018 - 19:06

Al MINUTO UNO de que se entrevistara a un culpable de LA MATANZA DE HIPERCOR y de que le RIERAN LAS GRACIAS , debía ser totalmente CLAUSURADA, ya que a ningún responsable de ella se le retorcieron las tripas
¿Alguien de una país MINIMAMENTE CIVILIZADO puede imaginar algo así?

#28 luis, barcelona, 21/05/2018 - 18:58

Una duda que me corroe
¿Esa manifestación al amarillo de la foto, ha sido en horas de trabajo o en horas libres fuera de jornada?
Muy cansados no se les ve

#27 Ferran, Barcelona, 21/05/2018 - 17:15

Que se jodan. Si hubiese sido una tv de todos, igualmente se la habria de capar su presupuesto. Si al final con el dinero hemos topado, es a lo unico que temen, empezar a chivarse unos de otros y criticar a todo el mundo y chupar el culo al poder. Al puto paro todos.

#26 La Pepita del Raval, Cadaques, 21/05/2018 - 15:41

Tindrien que estar contents, ara están molt malaltts pels diners y la tonteria.