Publicitat
Comunicació · 9 d'Octubre de 2009. 14:16h.

Tresserras es va queixar a TV3 pel 'gag' de 'Polònia' sobre Montilla

La cadena va demanar disculpes l'endemà en un Telenotícies

El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, va trucar al president de la CCMA, Albert Sáez, per a queixar-se del 'gag' del José Montilla de 'Polònia' després del discurs institucional en la vigília l'Onze de Setembre, segons ha reconegut el propi Sáez com mostren les imatges. La diputada de CiU Carme Vidal ha preguntat "si va haver-hi pressions per part del Govern" i s'ha sorprès que la cadena demanés disculpes l'endemà en un Telenotícies "perquè molta gent no se n'havia ni adonat".

Sáez, ha replicat que "no em faci dir el que no he dit" i ha recordat que "el senyor Fuentes també va demanar disculpes al senyor Colom" després d'una entrevista a Cataluya Ràdio. "No digui que no, senyor Sáez", ha contestat la diputada. "Davant la pressió del Govern, l'endemà van sortir i van demanar disculpes", ha afegit.

"Jo simplement he dit que vaig comunicar a la direcció de Televisió de Catalunya el que m'havia expressat el conseller de Cultura", ha acaba reconeguent el president de la CCMA. Albert Sáez ha admès també que "havia provocat un malestar" en l'Executiu però que era "per la figura del president, no per la figura que en aquest moment és el president".

Imatge del president al Polònia
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 polonio 214, ppcc, 10/10/2009 - 12:28

El de la foto es l'original el de polonia es molt més inteligent!

#2 Julia, ppcc, 09/10/2009 - 23:08

El de la foto es l'original o el de polonia?

#1 kim, ppcc, 09/10/2009 - 18:32

Coi amb el tripartit, ja estan picant fort als medis!!! quina pena, una TV3 tan independent i ara ja estan acabats...