Publicitat
Comunicació · 10 d'Abril de 2014. 18:22h.

"Triaria la mort abans de ser nacionalista"

L'exdirector de La Gaceta, Eduardo García Serrano, també prefereix morir a ser "socialista o del Barça"

"Triaria la mort abans de ser nacionalista"

Eduardo García Serrano

El tertulià d'Intereconomía, Eduardo García Serrano, entrevistat per un grup de dones per al programa 'Doce mujeres sin piedad' de l'esmentada cadena, ha afirmat en resposta a la pregunta d'una d'elles, que "triaria la mort abans de ser nacionalista, socialista o anar amb el Barcelona". La periodista que li fa la pregunta troba que és una "bona decisió".

García Serrano, exdirector del diari La Gaceta, va saltar a la 'fama' anys enrere després de titllar de "guarra", "puerca" o "zorra repugnante" la llavors consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli. També la va acusar de "fabricar degenerats" per uns vídeos d'educació sexual per a joves elaborats pel Departament de Salut.

Això va provocar la corresponent demanda de la Generalitat i finalment García Serrano va ser condemnat, el passat mes de gener, per un delicte d'injúries greus a indemnitzar Geli amb 18.000 euros. El periodista també va ser condemnat a abonar també una multa de 12 euros al dia durant nou mesos pel dany causat.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#45 ramon, barcelona-c, 13/04/2014 - 19:28

Garcia-Serrano un nom que m'encanta . Tractan-se d'aquest G-S es nota es tracta d'agú molt intel.ligent i ponderat .Els espanyols tenen gent de molta vàlua , quina sort !!! iiiiiiiiiii i OLÉ. !

#44 Toni G.Casas, Barceloneta, 13/04/2014 - 12:31

¿Porqué es tan importante no perder Cataluña para esta gente? Ya que claramente no es cierto que la consideren parte esencial de España, para mi representa la última colonia del imperio, es un "nuestro", no un "nosotros". Seria la negación del Imperio y eso seria un golpe definitivo para ellos.

#43 Decart, L'Escala, 11/04/2014 - 20:08

Dons fes te l'harakiri embolicat amb una rojigualda, nacionalista espanyol.

#42 valeri, bna, 11/04/2014 - 19:01

Quin home mes tarat del cap. Per mi ja es pot morir ara mateix. Independencia ja.

#41 robert, barcelona, 11/04/2014 - 19:00

No se qui es aquest Sr. , ni m'importa. Pero segú que es un "nacionalista" espanyol. Es pot morir doncs.