Comunicació · 9 de Novembre de 2016. 20:52h.

Trias porta a judici El Mundo

El jutge creu que la informació sobre comptes a Suïssa "no s'ajusta a la realitat"

Trias porta a judici El Mundo

Portada de El Mundo del 28 d'octubre del 2014

L'exalcalde de Barcelona Xavier Trias ha anunciat que demanarà obrir el judici oral contra els tres periodistes d’El Mundo que van publicar que tenia un compte a Suïssa. El jutge d’Instrucció 16 de Madrid li ha ofert aquesta possibilitat després de concloure les investigacions arran de la querella presentada. En la sentencia, el magistrat diu que la informació "no s'ajusta a la realitat" i afegeix que de moment "no s'ha pogut identificar el titular del referit compte bancari ".

El jutge també assenyala que els fets "revesteixen caràcter de delicte". Malgrat tot, totes les parts personades podran presentar recurs d’apel·lació contra la resolució del jutjat.

Trias ha afirmat aquest dimecres que el “satisfà anar a judici” ja que diu “servirà perquè s’aclareixi aquest tema”. L’actual president del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona ha afegit que “la via parlamentària no ha funcionat ja que el PSOE i C’s s’han negat a la compareixença de l’ex ministre Jorge Fernàndez Díaz en seu parlamentària”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Miquel, Barcelona, 10/11/2016 - 15:27

"No s'ha pogut identificar el titular del referit compte bancari"

#1 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 09/11/2016 - 23:43

Deu ser l´unic de tots ells en que aixo es fals.

#1.1 pepe.----, andorra, 10/11/2016 - 09:25

LO Q

#1.2 pepe.----, andorra, 10/11/2016 - 09:27

lo q debe pasara es q el juez es amigo del Sr. Trias, pq comprobar una cuenta en Suiza es facil, solo ha de enviar una nota, pq la corrupcion es delito en Suiza tambien y para eso no vale el secreto bancario. Q curioso q a Barcenas si le hayan indentificado en una cta. suiza.