Publicitat
Comunicació · 7 de Novembre de 2008. 08:51h.

Trobarem a faltar Mònica Terribas?

'Hora Q', amb Helena García Melero, substitueix 'La nit al dia'

Trobarem a faltar Mònica Terribas?

L'equip del programa

TV3 estrenarà el proper 10 de novembre 'Hora Q', un programa que recupera per al tancament de l’oferta nocturna de la cadena la idea de "plantejar preguntes i buscar respostes al voltant de les claus de la jornada". La fórmula, consolidada amb programes com 'La nit al dia', pren des d’ara "una nova personalitat" amb Helena Garcia-Melero, Lluís Canut (esports), David Bassa, (política) Jordi Gil (socitetat i cultura) i Quim Vila (música). El primer convidat serà el futbolista del Barça, Thierry Henry.

"A través de la informació, els esports i també de l’entreteniment, i amb les 4, 5 o 6 preguntes del dia com a eix central, “Hora Q” serà "una finestra per descobrir noves històries, noves veus i, també, per conèixer des d’una altra perspectiva el que l’espectador ja ha vist o sentit altres vegades", expressa la televisió pública catalana.

La directora de TVC, Mònica Terribas, ha explicat en la presentació del programa que "quan vam acabar ‘La nit al dia’ vam pensar que ocupar aquesta franja amb les fórmules de ‘late’ conegudes per tothom era l’aposta fàcil i vam preferir mantenir el servei públic que TV3 ja tenia consolidat a les nits, responent a les preguntes del dia que havien quedat penjades”,.

Terribas, que admet que "optar per aquesta fórmula en contra de l’oferta majoritària en televisió és una aposta de risc”, assegura que TV3 com a cadena pública "ha d’assumir aquests riscos i mantenir-se fidel a la seva línia d’emetre una oferta diferenciada". "Amb aquestes premisses —fer un espai sense pretensions ni etiquetes i que respongui al servei públic que TV3 fa aquella hora de la nit—, ha treballat l’equip d’'Hora Q' per fer néixer el nou programa".

El director del nou programa -juntament amb Helena Garcia-Melero-, Dani Bramon, ha manifestat que "volem que quan l’espectador vagi a dormir tingui la sensació que li hem aportat alguna cosa, acostant-li una veu nova o mostrant-li algun aspecte de l’actualitat que no coneixia”.

Per la seva banda, Helena Garcia-Melero, ha revelat que "tindrem una o dues entrevistes en cada edició. I altres preguntes del dia les contestarem a través de vídeos i de les respostes que aportin els altres presentadors del programa i els especialistes d’‘Hora Q’”. Lluís Canut ha dit que “respondrem a les preguntes explicant el perquè de les notícies i portant al plató els seus protagonistes”.

L’equip de pantalla del programa el completen Quim Vila, que posarà música a l’actualitat, creant i interpretant cada dia una cançó a partir d’alguna de les preguntes del dia, i un equip d’especialistes que respondran a preguntes de diferents àmbits, un planter del qual formen part Enric López Vilalta, Gaspar Hernández, Josep Maria Ureta i Manel Lucas.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Marta, Barcelona, 11/11/2008 - 20:45

A i també m'agradaria molt saber el títol i la cantant de la cançó de la "promo2 del programa. És boníssima!

#19 pere, CATALUNYA, 08/11/2008 - 19:01

algu sap el titol i el grup de la canço que sona a l'anunci. amy winehouse pot ser?

#18 Hug, Begur, 08/11/2008 - 18:04

Trobarem a faltar a la Monica, segur. Sort Melero.

#17 ANTONIO CARBO, reus, 08/11/2008 - 17:35

Algu sap de qui es la canso de HORA Q?.

#16 emili, Sabadell, 08/11/2008 - 01:06

Doncs a mi la melero em posa molt caxondo