Publicitat
Comunicació · 11 d'Abril de 2014. 10:47h.

Tuits de "mentider amb cara de pòquer" al 324 contra Pere Navarro

També "el nas es fa llarg, senyor Navarro"

La portaveu del PSC a la comissió de control de la CCMA, Núria Parlon, ha denunciat que el programa va mostrar “tuits ofensius” contra el primer secretari Pere Navarro durant l’entrevista del 31 de març al programa ’2324’ del 324.

Alguns dels insults que es van colar qualificaven el líder dels socialistes catalans de "mentider amb cara de poker" i també hi havia comentaris com "els missatges del ticker de #2324nit deuen fer plorar a la família d’en Pere" o "el nas es fa llarg, senyor Navarro".

Parlon ha explicat que molts d’aquests comentaris on “s’insultava” el líder del PSC provenien “de comptes que tenen caràcter anònim”. ”Quina és la necessitat de mostrar tuits ofensius?”, ha preguntat.

La diputada dels socialistes catalans ha demanat “explicacions” al director de TV3, Eugeni Sallent i que depuri “responsabilitat” perquè “mai no passa res”.

Sallent ha al·legat que els tuits “tenen un procés de control” però ha admès que “aquell dia no va ser prou acurat”. “Hem de reforçar aquest control perquè això no es torni a repetir” perquè “no hi ha d’haver lloc per a les desqualificacions”.

Tuits contra Pere Navarro

Tuits contra Pere Navarro

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#12 Barcelona, Barcelona, 14/04/2014 - 00:51

Tothom sap que els guardians de l,ordre nacional de l,ANC no descansen, ni treballen productivament. Solament estan pendents d,atacar els que ells creuen catalans botiflers.

#11 ramon, barcelona-c, 13/04/2014 - 19:33

En Pere Navarro se l'ha de deixar tranquil , ell fa el que la seva inte.ligencia i la seva ética li diuen de fer i quan una persona es o està així s'ha de deixar pas a la medicina . Un mica de respecte i estimació.

#10 Javier Gómez, Barcelona ( España ), 12/04/2014 - 10:13

Ya sabemos que los de la ANC con Juana de Arco a la cabeza, son muy activos enviando Mensajes con Insultos en TV3 ( la televisión independentista ).

#9 Sara Carbonell, San Cugat ( Barcelona ), 12/04/2014 - 10:10

Todas sabemos que TV3 es una TV de un gobierno hooligan, hecha por trabajadores hooligans para espectadores hooligans, y que lo mejor sería cerrarla. Lo mismo digo para Catalunya Radio de la señora Terribas.

#8 Gintonik, Ves a Saber, 11/04/2014 - 14:39

No sé de que es queixen. Així que es millor cersurar-los? com aquell temps en què els polítics podien estafar i enganyar el seu electorat, impunement?. Ah! no, es com quan els del PSC van votar a Madrid el corredor Central..per equivocació!?...i van "demanar" perdó....P A T E T I C. Va vinga....