Publicitat

El Suprem anul·la la prohibició de les emissions de la cadena catalana al País Valencià

TV3 1 - Camps 0

Camps i Fabra, en una imatge d'arxiu

Les emissions de TV3 podrien tornar-se a veure al País Valencià després que el Tribunal Suprem hagi dictat una sentència en la qual estima el recurs interposat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

La sentència anul·la les resolucions de la Generalitat valenciana pel cessament de les emissions de TV3 i sanció de la institució valenciana a l'ACPV.

La Generalitat ha decidit acatar la sentència, de manera que anul·larà la multa a Acció Cultural del País Valencià, presidida per Eliseu Climent i propietària dels repetidors que emeten el senyal, així com la prohibició de les emissions de la televisió catalana.

Eliseu Climent ha assegurat després de fer-se pública la sentència que TV3 podria emetre "dilluns o demà" si s'arriba a un acord amb la Generalitat. 

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#13 ramon, barcelona-c, 14/12/2012 - 00:50

Es comprenssible l'alegría però calma el govern espanyol pot trigar 5 ,cinc, anys a utoritzar els emisisons ! ! si es que ho arriba a fer mai .

#12 viriato, barna , 13/12/2012 - 09:20

ARA CAL QUE EL GOBER VALENCIA EJECUTE LA SENTENCIA COMO HACE LA GENERALITAT CON LAS SENTENCUIAS DE LA LENGUA . ( a no ser que los valencianos sean tontos )

#11 1812, catalunya,espanya, 13/12/2012 - 08:13

# 20 Bueno como ya sabemos como se acatan las sentencias del Tribunal Supremol a Generalitat Valenciana lo que tiene que hacer es desoir,desobedecer y no acatar las sentencias de ese tribunal igual que hace la Generalitat en Cataluña con sus sentencias sobre la inmersión lingüistica.

#10 Francesc, Badalona, 13/12/2012 - 07:33

Felicitats per l'Eliseu Climent. Patriot i lluitador. S'imposa la democràcia. Amb el referèndum passarà el mateix

#9 Roger, L'H, 13/12/2012 - 07:27

TV3 se veia en Valencia porque accio cultural del pais Valencia, instalo repetidores por todo valencia pagandolos de su bolsillo. Aki nadie ha pagado nada. Aunque yo en el hospi veo IB3. Pero no canal 9. De todos modos los peperos de valencia i las islas no estan por emitir aki. La idea es separar.